• (20-04-2015, 08:26)   
  •   0   
  •  454 
Тъмни очила

Лятото обещава да е горещ и не само на слънчевите лъчи, но и на модните новости. Така, тъмни очила сега е на върха на популярността. Те придават на мистерии, загадочности женския образ и с това е идеално предпазват от отблясъци.

Какви са те, модни тъмни слънчеви очила?


Този ярък акцент всякакъв начин ще бъде в състояние да играе ролята на прекрасна добавка на всяко облекло. Особено, ако става въпрос за популярни сега кръгли тъмни очила. Това е стил на Ози Озбърн и главен герой на книги на Дж. К. Роулинг, Хари Потър. Така, на Седмицата на модата страст към тази форма демонстрира много известни модни къщи: Prabal Gurung, Tracy Reese, Karen Walker. Малко така, изпълнени модели с контрастиращи ярки рамки, които не биха могли да добавят чар начин на съвременната мода.
Ако говорим за ръбове, а след това трябва да се спомене, че през този сезон при избора на очила с тъмни стъкла, с диоптриями, така и без тях, трябва да се обърне внимание на формулирането на този аксесоар. Така, на върха на популярността на класическата роговая и пластмасова дограма, която е изработена в футуристичен стил . Вярно, къща Juicy Couture решава да даде тон сегашните модни тенденции и представени на вниманието на обществеността очила с изящни метални рамки.
Особена популярност този сезон придобиват изделия с огледални стъкла. Именно от тях са препълнени пролетно-лятната колекция. Така че, ако по-рано тези слънчеви очила са били популярни през 20-те, 70-те години, след това слава се връща към тях обратно.

Тъмни очила и формата на лицето


За да модерни неща не се развалят имиджа, се провали като се съберат, бране на един или друг елемент от гардероба, аксесоар, трябва внимателно да обмислят своя начин. Така че, само тези момичета в слънчеви очила с кръгла форма ще изглежда великолепно, който има миловидное кръгло личице като Шарлоты Чарч, Кристина Ричи или Дрю Берримор.
Красавицам със същата овална форма на лицето, както и Синди Крауфорд, Джулия Робъртс и Кортни Кокс се препоръчва да се вгледаме в абсолютно всички точки. Което не е вярно за модницах с сердцевидной форма (Наоми Кемпбел, Скарлет Йохансон, Рийз Уидърспун). Те са подходящи тъмни заоблени очила.
Ако лицето грушевидное като Дженифър Анистън, трябва да се обърне внимание на широката лекар по дентална медицина. А за квадратна форма (Кийра Найтли) са идеални "авиатори" и очила със заоблени ръбове. И накрая, за жени с форма на диамант (София Лорен, Шер и Lisa Kudrow), създадени очила с квадратни и овални рамки.
Тъмни очила

Тъмни очила

Тъмни очила

Тъмни очила

Тъмни очила

Тъмни очила

Тъмни очила

Тъмни очила

Тъмни очила
Заедно с"Тъмни очила" също четат: