• (20-04-2015, 08:28)   
  •   0   
  •  389 
Клатч Шанел

Всички продукти от известни френски модни къщи има своя изискан стил, жар, благодарение на което възлиза на над един милион жени фенове по целия свят. За Шанел мечтае всяка модата и още повече, когато става въпрос за всички известни елегантни клатчах.

Разнообразие от женски клатчей от Chanel


Лидер на света висшата мода в своята нова колекция представи пред красиви жени блясък избор клатчей. Така, на върха на популярността все още остава аксесоар в бял цвят с позлатен веригата-каишка. Такава клатч придава образ на по-голям лукс, женственост и елегантност. Може смело да се твърди, че това е друга вариация от Chanel световно известните чанти-клатча "255", която някога е представи на обществеността с Коко. Точно в февруари 1955 г. модерен Олимп научих за правоъгълна малка дамска чанта в дълга верига.
В допълнение към класическия клатча на веригата, Шанел радва на красиви дами аксесоар във формата на перли. Не ще бъде излишно да се отбележи, че през сезон пролет-лято 2015 г. това е модерна форма. В една такава чанта да се вмести любима червило, малък портфейл, ключове и телефон - всичко, което е необходимо за модерно момиче.
Що се отнася до материала, а след това клатч е изработен от плексиглас. Закопчалка краси емблемата на къщата на модата. Помага да се допълнят образа на класическата верига, която, ако е възможно, може да се освободи.
Тази година парфюмерное изкуството на Шанел са вдъхновени за създаването на клатча, които имат необичайна форма под формата на флакона. Между другото, той повтаря дизайна на парфюма "Шанел №5". Не е имал този аксесоар се появи в продажба, както като добавка начина си на, с него се появи на Червения килим Алекса Чанг, а Мирослава Дума го показа на Седмица на модата.
Клатч Шанел

Клатч Шанел

Клатч Шанел

Клатч Шанел

Клатч Шанел

Клатч Шанел

Клатч Шанел

Клатч Шанел

Клатч Шанел
Заедно с"Клатч Шанел" също четат: