• (20-04-2015, 08:35)   
  •   0   
  •  548 
Парфюм DKNY "Зелена ябълка"

От година на година парфюм линия на известен моден марка DKNY редовно се обогатява с нови наистина прекрасни композиции. Всички аромати, уникални по рода си, а което е най-интересно не колко "не е обвързан" към модата и нейните краткосрочни тенденции. Ярък пример за това легендарния парфюм DKNY "Зелена ябълка".

DKNY "Зелена ябълка" - описание


Зелени флакончики парфюм DKNY във формата на ябълка, твърдо са се установили на тоалетни маси от жителите на Ню Йорк и други големи градове. Това е класически аромат Be Delicious Women и неговите обновени и подобрени версии. Всички те завладяват със своята свежест и уникалността им, ярки флорални нотки, устойчиви дървесни акорди и характерен наситен мирис на прясна краставица, ябълка и пулпата на грейпфрут.
Оформление на опаковки, по-добре някоя пирамида, кажете за нея на съдържанието. Зелени ябълки DKNY - това е фарс чувства, неизчерпаем източник на енергия и жизненост, тя е вдъхновение, толкова необходимо за модерните жени, водещи активен начин на живот и познания от първа ръка, как понякога потиска сивотата и унылость каменна джунгла.
Горната триада бележки сладка бяла магнолия, пресни краставици и
Парфюм DKNY "Зелена ябълка"
горьковатого грейпфрут позволява да направи аромат леко и безтегловно, точно
така че повечето жени го използвам като летен вариант. Жизнеутверждающие мотиви сочни ябълки, леко момина сълза и очарователни виолетови чува в средната част на песента. Завършването може да се насладите на свежестта на пролетта сутрин и ароматите на бял кехлибар. Въпреки това, да се гарантира уникалността на парфюм ще помогне за по-подробно запознаване с пирамида и, разбира се, собствен опит:

  • връхни нотки: прекрасна магнолия, пост направо от калай корнишони и горчивината на цитруса;

  • средни нотки: цветен букет от рози, лилии, теменужки, тубероз, допълнено с аромат на зелен яблочка;

  • основни нотки: едва уловимые акорди на бял кехлибар и дърво.
  • Заедно с"Парфюм DKNY "Зелена ябълка"" също четат: