• (20-04-2015, 08:42)   
  •   0   
  •  676 
Гумен шнур на врата

В света на модата е пълен с необикновени творчески решения и тенденции. Това се отнася не само иновации в облеклото, но и аксессуарав. По-скоро, дами са се превърнали се носят на врата си не само сложните златни бижута , но и каучук връзките на обувките. Последните, колкото и да е странно, изглежда доста привлекателно, особено ако ги комбинирате с подходяща дрехи.

Какво е това - бижутериен гумен шнур?


Разглеждайки тази обстановка от гледна точка на практичността, да не говорим за издръжливост дантела. Той се износва по-бързо, ако се сравни тази цифра с изделията от сатен или памук. Освен това той е много еластичен. Това говори за това, че му красота се допълва с всички видове инкрустации от скъпоценни материали.
Шнур на врата от каучук прието да се носят не само като моден аксесоар, но и като настойник. В този случай в него се поставят всички видове талисмани или амулети. Освен това, днес той се използва като идеална алтернатива на конвенционалните вериги за кръст.
Освен това е бюджетен вариант на аксесоар. Истината е, че ако изберете гумен шнур със злато, а след това, разбира се, в цената ще е включена цена за златно бижу.
Едно от основните предимства на този материал е това, че той е в състояние да пресъздаде към първоначалната си форма, въпреки тежко увреждане. Това украшение доста универсално. Той е подходящ като прекрасни дами, смели мъже, така и за децата. Всичко зависи от избраните за продукт суспензии.
Освен това дантела нежно пада върху врата, не се е вкопчил в косата в сравнение с обикновените веригата.
За каучукови дантела прозорци като със златни, сребърни инкрустации, така и без тях, не е известно първата година. Така, друго име на този декорация - гайтана. Най-интересното е, че по рафтовете на специализирани магазини може да се види не само шнурове от каучук, но и гривни, пръстени.
Продлеваем срока на експлоатация на
Пополнив този аксесоар своя дамскую кутия за бижута е важно да се помни, че преди да отиде в банята, гайтан по-добре се оттегли. Да и обработка сапун, гел може да скъси живота на продукта.
Важно е да запомните, че гумен шнур около врата му и къпане в морето - понятия чак толкова далеч не са съвместими. От солена вода, той повече няма да бъде гъвкав. Освен това той може да навреди, ако се съхранява в плътно формата на намалена.
Производителите на каучукови гайтан съветват бъдат защитени от попадане на повърхността, кремове, парфюми, алкохол. В противен случай аксесоар ще се превърне в твърдо вещество.
Гумен шнур на врата

Гумен шнур на врата

Гумен шнур на врата

Гумен шнур на врата

Гумен шнур на врата

Гумен шнур на врата

Гумен шнур на врата

Гумен шнур на врата

Гумен шнур на врата
Заедно с"Гумен шнур на врата" също четат: