• (20-04-2015, 08:42)   
 •   0   
 •  726 
Парео за баня и сауна

Кои момиче не обича туризъм в баня или сауна? Добре распариться, да даде на мускулите се отпуснете напълно, а кожата извежда ненужните токсини, което може да бъде най-добрата релаксация? След пара винаги е хубаво да се направи любимата си маска, пилинг и процедура за подхранване на кожата. Но в банята и сауната също е необходимо да има задължителна принадлежности за баня. Най-важният аксесоар за баня и сауна се смята за модерно парео. Такова нещо тук не само ще помощник за приятен отдих, но също така ще покаже на вашата жалба в рамките на разумен. Парео за сауни и многофункционально. Тя може да служи, като кърпа, така и халат за баня или постелка. Така че, като такъв баня аксесоар, можете да спестите място в чантата си за баня. Благодарение на ластик на гърба си ще можете да регулирате парео по обем. А удобна закопчалка под формата на велкро не те кара да положим усилия и да губят време при премахването и е оборудван банного парео.

Актуална плат за дамско парео за баня


Важен момент при избора на парео за баня и сауна е натуральность тъкан. Синтетика в никакъв случай няма да бъде подходящо за такъв вид почивка. Също така не си струва да избират хлъзгави материи - коприна, сатен, шифон. Разбира се, те са много по-красиви, но за баня не са подходящи. Най-добре да изберете парео от следната класификация:

 • Махровое парео за баня . Махра - най-достъпен и популярен материал за баня. Мека купчина от памучни конци отлично абсорбира влагата, не се плъзга и приятен тяло.

 • Лененото парео за баня . Лен освен приятните усещания, също така има много лечебни и здравословни качества. Точно след распарки тялото ленено платно помага за възстановяване на регулиране топлината, не се наруши важните процеси в кожата и благоприятства за възстановяване на захранването. Днес да се намери чисто ленено парео за баня е доста трудно, ако само не шият най-много. Затова дизайнерите предлагат голям избор на комбинирани модели с лен и гладка или вафельным памук.

 • Парео за баня от микрофибър . Микрофибър - най-скъпият материал. Но в сравнение с махрой, поглъща влага, тя не става тежко и по-лесно се изсушават.


 • Парео за баня и сауна

  Парео за баня и сауна

  Парео за баня и сауна

  Парео за баня и сауна

  Парео за баня и сауна

  Парео за баня и сауна

  Парео за баня и сауна

  Парео за баня и сауна

  Парео за баня и сауна
  Заедно с"Парео за баня и сауна" също четат: