• (20-04-2015, 08:42)   
  •   0   
  •  1043 
Светът носия отличава с изобилие от необичайни решения, но понякога най-лесният подход към създаването на бижута гарантира отличен резултат. Това се отнася и до шнуркам от различни материали, от които са изработени бижута от врата на жени. Тънък или дебел кожен шнур на врата може да допълни висулки, образками или x ' s. Декорации от естествен материал се различават гъвкавост и практичност, така че отлично се вписват в стил casual и е най-търсен и популярен.
Кожен шнур на врата

Кожен шнур на врата

Кожен шнур на врата


Актуални декорации от кожа
Благодарение на разнообразието на изпълнение бижута на врата от естествена кожа, при всяко момиче има възможност за закупуване на такъв шнур, който е идеален за определен начин на носене. Ако предпочитате да носите тежки масивни висулки или кръстчета, най-доброто решение ще стане дебел сплетен кожен шнур на врата му, който изглежда отлично, и при този радва еластичност, надеждност и издръжливост. Тънки шнурочки от естествена кожа, изглеждат не по-малко привлекателни. Те може да се превърне в отлична алтернатива на скъпо цепочкам от благородни метали. На тънка дантела прозорци, които обикновено се носят миниатюрни окачване, нательные кръстчета и висулки малък размер. Изискано бижу може да се превърне в завършващ щрих, и към офисному начин на .
Кожен шнур на врата

Кожен шнур на врата

Кожен шнур на врата


Естествена кожа дарява момичета огромни възможности за експерименти. На кожени бижута чудесно изглеждат и дървени, метални и пластмасови, и стъклени висулки. Ако цветът на дантела черно, цветовата гама орнаменти лишен от всякакви ограничения. За ежедневно носене е по-добре допълват дантела неброским висулка от сребро, злато или друг метал, а светли пластмасови и автентични дървени висулки ще бъдат акцент на младежкото начин.
Акцент върху качеството на
За да дантела от кожата на врата му е служил дълго време, угоди на забележителен външен вид благороден материал и се превръща в стабилна основа за тези герои на вярата, които са близки до сърцето, трябва да се вземат предвид някои особености при избора на продукти. Лошото качество на материала вече няколко седмици по-късно активна чорапи ще загуби девствен вид, не е като нищо друго, освен разочарование от покупката. Това могат да бъдат избегнати, ако се вземат предвид редица нюанси. Така, дори и най-обикновен черен шнур на врата, изработени от естествена кожа, трябва да се обработват със специален състав, който е водоотблъскващ. Качествена гайтана има специално покритие, противостоящее проникване на влага вътре. Също така трябва да се обърне внимание на това, дали кожата устойчивост на слънчеви лъчи. Вижте това е доста трудно, така че най-доброто доказателство за качество служат сертификати за качество на продукта. А ето и гъвкавост, накити от кожа се провери лесно. Дантела в ръцете ви трябва да бъдат пластични. Задължително свийте го и вижте, не дойдоха ли на мястото на стадото пукнатини. Трябва да се провери и качеството на материала, от който е изработена закопчалка за дантела на шията си. Някои бижута, изработени от кожа са врата сноп. Такава закопчалка е подходяща в случай, че дантела дълъг и се отстранява през главата. Ежедневно връзване и отключване на дантела не е най-добрият начин да засегне материал. Най-доброто решение - закопчалка от метал. Ако носите висулки от злато или сребро, изберете дантела, закопчалката на която е направена от подобен материал или метал със същия цвят.
Кожен шнур на врата

Кожен шнур на врата

Кожен шнур на врата

Кожен шнур на врата

Кожен шнур на врата

Кожен шнур на врата

Кожен шнур на врата

Кожен шнур на врата

Кожен шнур на врата
Заедно с"Кожен шнур на врата" също четат: