• (20-04-2015, 08:43)   
  •   0   
  •  838 
Дължина на вратовръзката

Като говорим за модни аксесоари, специално внимание е отделено на вратовръзка, която е незаменим атрибут в създаването на бизнес стил както мъже, така и жени. И, въпреки това, че това, което по право принадлежи на силната половина на човечеството, все пак, дами с удоволствие ще я използват в своите преживявания.
Отивате в историята
Много хора погрешно смятат, че жените започнали да носят вратовръзки с идването на феминистического движение. Въпреки това на първия, който се осмели да се носят този аксесоар, е Луиз Франсоаз дьо Лавальер - херцогинята и непълно работно време, любими на крал Луи XIV. Между другото, първата жена вратовръзка в бъдеще и е наречен в нейна чест. След нея много благородници и дами опитва в себе си този изключителен облекло, повязывая му различни фантазийными възли.

Правилната дължина на женското равенство на стикер


Днес това облекло е неразделна част от бизнес гардероб. Но, ако говорим за етикет, а има определени правила за носенето на този аксесоар. На първо място това се отнася до мъжете и бизнес-дама. Така, стандартна дължина на вратовръзката е в диапазона от 145 до 150 см, така че избора на вида на възела, струва си да припомним, че долната част на продукта трябва да бъде на нивото на средата на ключалката на колана. Обаче, ако мъжете трябва да спазва тези параметри, а жените могат да си позволят и различни експерименти. Например, за създаването на образа на бизнес дами изобщо не е задължително да се носят дълга вратовръзка. Това може да се заменя аксесоар е със средна дължина или изобщо широк и къс заговор. Мъжът в този случай, щеше да е смешно и абсурдно, но ето една жена това разнообразие придава не само елегантност, но и на изяществото и дори жар.
Чудесна алтернатива на широк галстуку може да се превърне в тесен модел, или както го наричат - скинни. Тя е в хармония със строги брючными костюми или прави поли. Дължина тясна вратовръзка, като правило, отговаря на стандартите на определен етикет, но ако той бъде малко по-висока катарами на колан, а в стила на жените това не се отрази.
Освен всичко друго, жените могат да експериментират не само с дължината на този стилен аксесоар, но и с техниката на завързване. Например, за да изтъкне своята строгост и сериозност, вратовръзка, се закрепва плътен възел е близо до шията. Но ако сте решили да придадат на образа на лека игривост, а след това примката си струва да се отпуснете. При този възел ще се окаже в зоната на деколтето. Такъв ход подчертават вашата неотразимост, чар и съблазнителност.
Дължина на вратовръзката

Дължина на вратовръзката

Дължина на вратовръзката

Дължина на вратовръзката

Дължина на вратовръзката

Дължина на вратовръзката

Дължина на вратовръзката

Дължина на вратовръзката

Дължина на вратовръзката
Заедно с"Дължина на вратовръзката" също четат: