• (20-04-2015, 08:43)   
  •   0   
  •  498 
Яка от мъниста

Яка от мъниста е в състояние да превърне и най-прост начин в празнично облекло. Може да се носи с всякакви дрехи - от джъмпери до строги рокли. Бране на яка с мъниста за своя имидж, обърнете внимание на това, че той фокусира вниманието върху лицето си. На жени с овални лицето на добре върви закръглена форма на яката, докато круглолицым по-добре да спре избор на модели с остри краища.

Яка, украсена с мъниста


Един от лесните начини да освежите своята любима нещо - да бродира яка перли или мъниста. За това не е задължително да бъде мастерицей вышивальщицей, достатъчно е да притежават най-основните умения. В рокля с яка, украсена с мъниста ще изглеждат сладък и естествено както в работата, така и на парти с приятели.
Ако в гардероба ви има просто строга рокля за бизнес срещи, а след това го може лесно да озарява с подвижна яка, бродирани мъниста или перли. В такъв дрехи можете спокойно да отидете с любимия човек на романтична вечеря след дългия натоварен ден. Блясък мъниста и вашите очи няма да остави равнодушен вашия уговорено.

Колие-яка от мъниста


Всички жени украса в лице, така че рокля с яка от мъниста трябва да има в гардероба на всяка жена. Това се случва така, че след пускането на рокля веднъж, той наскучивает и не е приятен за окото, макар че все още седи идеално на вашата фигура. В такъв случай ще ви допадне колие-яка от мъниста. Вземете няколко такива бижута, и вие ще бъдете неустоими всеки път, на всяко общество. Можете да вземете комплект - колие-яка, обици и гривна от мъниста.

Сплетен яка от мъниста


Обикновена върхове, джъмпери и блузы, които са лесни за създаване и сдържаност, разнообразяват сплетен яка от мъниста. Той може да има вид на оплечья или класическа яка - това е въпрос на вкус и вашия начин. Надетый с джемпером, кофтой или пуловером, такава яка ще създаде ефекта многослойности дрехи и при това ще ви освободи от постоянно одергивания сминающейся блузи под върха на дрехи.
Чрез промяна на един лента на друга, вие с лекота променете външния си вид - от романтична до бизнес. Този аксесоар ще ви помогне без излишно броскости остане привлекателна и елегантна, на всички ежедневните дела.
Яка от мъниста

Яка от мъниста

Яка от мъниста

Яка от мъниста

Яка от мъниста

Яка от мъниста

Яка от мъниста

Яка от мъниста

Яка от мъниста
Заедно с"Яка от мъниста" също четат: