• (20-04-2015, 08:43)   
  •   0   
  •  307 
Яка от мъниста

Яка от мъниста е в състояние да превърне и най-прост начин в празнично облекло. Може да се носи с всякакви дрехи - от джъмпери до строги рокли. Бране на яка с мъниста за своя имидж, обърнете внимание на това, че той фокусира вниманието върху лицето си. На жени с овални лицето на добре върви закръглена форма на яката, докато круглолицым по-добре да спре избор на модели с остри краища.

Яка, украсена с мъниста


Един от лесните начини да освежите своята любима нещо - да бродира яка перли или мъниста. За това не е задължително да бъде мастерицей вышивальщицей, достатъчно е да притежават най-основните умения. В рокля с яка, украсена с мъниста ще изглеждат сладък и естествено както в работата, така и на парти с приятели.
Ако в гардероба ви има просто строга рокля за бизнес срещи, а след това го може лесно да озарява с подвижна яка, бродирани мъниста или перли. В такъв дрехи можете спокойно да отидете с любимия човек на романтична вечеря след дългия натоварен ден. Блясък мъниста и вашите очи няма да остави равнодушен вашия уговорено.

Колие-яка от мъниста


Всички жени украса в лице, така че рокля с яка от мъниста трябва да има в гардероба на всяка жена. Това се случва така, че след пускането на рокля веднъж, той наскучивает и не е приятен за окото, макар че все още седи идеално на вашата фигура. В такъв случай ще ви допадне колие-яка от мъниста. Вземете няколко такива бижута, и вие ще бъдете неустоими всеки път, на всяко общество. Можете да вземете комплект - колие-яка, обици и гривна от мъниста.

Сплетен яка от мъниста


Обикновена върхове, джъмпери и блузы, които са лесни за създаване и сдържаност, разнообразяват сплетен яка от мъниста. Той може да има вид на оплечья или класическа яка - това е въпрос на вкус и вашия начин. Надетый с джемпером, кофтой или пуловером, такава яка ще създаде ефекта многослойности дрехи и при това ще ви освободи от постоянно одергивания сминающейся блузи под върха на дрехи.
Чрез промяна на един лента на друга, вие с лекота променете външния си вид - от романтична до бизнес. Този аксесоар ще ви помогне без излишно броскости остане привлекателна и елегантна, на всички ежедневните дела.
Яка от мъниста

Яка от мъниста

Яка от мъниста

Яка от мъниста

Яка от мъниста

Яка от мъниста

Яка от мъниста

Яка от мъниста

Яка от мъниста