• (20-04-2015, 08:58)   
  •   0   
  •  403 
Яка скоба

Вече няколко десетилетия по-яка скоба не излиза от мода. По своя произход, той е длъжен да яката-багажник. C след появата си, придобити маса с различни форми и размери. Яка скоба може леко се прибират на раменете или облегая врата, добре прибрани към гърдите. Такава яка разкрасяване на изделия от различни материи, които лесно драпируются. Помислете за различни видове дрехи и възможности, като носенето на яка-скоба.

Как носенето на яка-скоба?


Рокля с шал яка скоба . Яка-скоба за рокля изглежда много елегантно. Обличам с по яка можете да отидете на работа в офиса или на делова среща, и при това, този костюм ще е доста подходящо за романтична вечеря с любимия човек. Струва си да се обърне внимание на размера на яката. При малък растеж и изящните форми, твърде голяма яка-скоба ще дръпне на фигурата на земята. Барышням, склонни към пълнота, и не трябва да се включат по яка големи размери.
Пуловер с шал яка скоба . Може би с свитером такава яка хармонизира по най-добрия начин, защото най-често можете да го видите на модницах именно в тази версия. Чудесен ансамбъл получава, ако към този свитеру вземете на макси пола от вълна или буклированной тъкан. Яка скоба, леко въже, на раменете и гърдите, подчертават от особена женственост на вашия начин. Не се препоръчва на горната и долната част на ансамбъл вземете един цвят. Нека вашият образ играе бои.
Сако с шал яка скоба . Доста рядко може да се види яка скоба на ценности, и това придава особена жар този елемент от облеклото. Малцина от мастериц може изящно изпълни кофту с шал яка скоба. Ако имате късмет да срещнете такава кофту сред колекциите на водещи дизайнери, бъдете сигурни, че в такъв пуловер при правилно подбрани аксесоарите, ще изглежда доста атрактивно. Жените се интересуват стил, а за мъжете е вашият начин ще се леко секси.
Жилетка с шал яка скоба . Свързан от най-фина прежда яка лесно ще драпироваться и изглежда въздушно. Това ще даде лекота силуэту и ще отбележи тънката граница между приталенным дъното и обемна горна част. Жилетка с шал яка скоба добре ще изглежда с панталони на класически, намаляване или расклешенной пола до коляното.
Блузи с яка скоба . Леки шифоновые, сатен или коприна, блузи са идеални за яката-скоба. Такива тъкани са красиво подредени фалдами и придават допълнителен обем. Това е особено важно за жените с малки гърди. В комбинация с стегнати пола до коляното или макси, яка, ще се създаде ефект на облак в раменете си. Ако в очите му блестят закачливи искрици, вашият начин ще се превърне в неустоим.
Яка скоба

Яка скоба

Яка скоба

Яка скоба

Яка скоба

Яка скоба

Яка скоба

Яка скоба

Яка скоба
Заедно с"Яка скоба" също четат: