• (20-04-2015, 09:00)   
  •   0   
  •  334 
Яка апаш

От много малки части се състои образ на съвременната жена. Някои от тях само подчертават стила и индивидуалността си обладательницы, други напротив способни коренно да сменяте настроение и стил на изображение. Към тях се отнася яка, който в зависимост от модела и вида на дрехите може да изпълнява не само декоративна функция, но и защитава от вятър и студ.
Яки са различни: изправени, стояче-отложными и плосколежащими. Днес ще говорим за една от класическите модели яки, и по-специално за яката апаш, който широко се използва в дрехи от различен тип.

Апаш или "хулиган": отклонение в историята на


Долу конвенции и предписанията на етикета - на появата на яка апаш е длъжен централа, които нарочно расстегивали горните копчета на ризата, като по този начин се демонстрира своето пренебрежително отношение на установените правила. Разбира се, много по-смели и неординарное решение се разглежда обществеността двусмислено: в най-ревностните фенове конвенции са възмутени безгрижни, по стандарти, външен вид, но, все пак, много такава оригинална идея стана на душата. Премина изпитанието на времето, днес яка апаш здраво укрепен в гардеробах на мъжете и жените и се използва като стилно допълнение рокли, блузи, ризи, палта, наметала и дори палта.

Облекло с шал яка апаш


Бизнес костюм или спортна форма, романтична или класическа блуза риза, вечерна рокля или палто с яка апаш всяко облекло изглежда страхотно.
Например, риза с яка апаш - той е идеалното решение за смели дами с ярки вид и решителен характер. Идеален за създаване на изображения, като в бизнес стил , така и за ежедневна. При този вършим правилните акценти ще украса: когато отидете на официалната среща, завърши на пистата може да се красивия златен веригата или перлена нишка, а пищните бижута ще се превърне в кулминацията на ежедневна ансамбъл.
Освен това, днес могат да бъдат закупени подвижна яка апаш, който вмиг да трансформира незатейливое платьице или блуза. Срещат се модели, свързани с кука, украсени с мъниста, пайети, бродерии, апликации, възможни са различни цветови решения. Така избора на бял деликатен яка, могат да се дадат заедно някакъв вид ограничаване на красота, в това време, като яка на точки или клетка ще завърши образ в ретро стил.
На голяма популярност сред прекрасната половина се радват на палта и шлифери с яка апаш. Такива модели изглеждат невероятно женствени и елегантни. Освен това, са подходящи за жени с абсолютно различна от конституцията.
Яка апаш

Яка апаш

Яка апаш

Яка апаш

Яка апаш

Яка апаш

Яка апаш

Яка апаш

Яка апаш
Заедно с"Яка апаш" също четат: