• (20-04-2015, 09:01)   
  •   0   
  •  417 
Папийонка

Представителки на прекрасния пол могат да ликуват: папийонка отново на върха на безпрецедентна популярност. Може да се закупи под формата на бантика с ластик, така и на обикновения вратовръзка, който трябва умело да завърже, което му придава вид на пеперуда.
Трябва да се отбележи, че тази част от изображението се появява в света на женската мода съвсем наскоро. Така мъжете носят вратовръзка-пеперуда главно в два случая: или на тържествени събития, или като атрибут на униформи. Дами, е допустимо, да го носят с романтични нарядами, бизнес костюми , ежедневни ризи. В крайна сметка, с всичко. Най-важното нещо за модните тенденции и за това какво трябва да се носи вратовръзка за момичета.
Стресът женственост
Силата на женската красота, чар и малко игривого характер - това, което носи в себе си образ, подсилен толкова необичайно папийонка. За да се подчертае перфектно собствен стил, за да покаже индивидуалност, а може би и да покаже своя настроението на околните, стилисти препоръчват да се отделят този аксесоар на фона на останалата част от облеклото. И, на първо място, той трябва да оттенять тон на лицето. Въз основа на това, е важно да се помни, че жена папийонка се подбират не до някакво покритие, цвят на кожата, тип и външен вид.
Важно е да засегна темата за неговия размер. Твърде обемист, този аксесоар е в състояние да "открадне" врата. Особено към това трябва да се обърне внимание на момичетата, които не могат да се похвалят лебед шията. Както се подчертае линията на скулите, изящната форма на лицето ще помогне на основната съставка на този образ, но вече на малкия размер.
За жени на възраст лошо подбран, макар и дизайнерски, папийонка, ще добави още няколко години, като подчерта, малките бръчки и проблемни зони на лицето.
Важно е да не се страхуват да рискуват с избор на материали и фактури, както и най-подобряване на цветовете. Така, червена пеперуда-вратовръзка, за да проверите за представители на цветотипа "зима" и "лято". Това е личност с ярки вид, тъмна коса. А пеперуда бял цвят ще бъде изключително страхотно на момичета с топли нотки на кожа, руса коса.
Блясък избор
Вече не е първа година модата, допълва техните гардероби не само женски папийонка, но и воротничками. Го, между другото, можете спокойно да съчетаете с пеперуда. Що се отнася до това, с какво се носи този яка, да не се страхуват да го комбинирате с водолазкой, рокля, а след това и майкой. "Разрежда" строгост однотонного пуловер с дълбоко деколте ще ви помогнат точно на тези аксесоари.
Всяко момиче ще изглежда страхотно с папийонка нежни пастелни тонове, а ако той е направен от мъниста, а след това можете не само да разнообразите вашия образ, но и със сигурност ще привлече вниманието на обществеността. Най-добре е, когато този мъжки аксесоар краси оголенную женствена врата.
За смели личности идеално ще е подарък под формата на вязаного вратовръзка-на пеперуда. Може да се носи в съчетание с топло кардиганом.

С какво да носите вратовръзка-пеперуда?


Както и всеки аксесоар, папийонка трябва да се слее с останалите неща, създадени начин. Не ще бъде излишно да си купите пеперуди от лен, вълна или памук. За да изглеждате стилно, не е задължително да носите този аксесоар в класически черен цвят. Пеперуди, фин грах, флорални щампи - ето, че сега е на върха на популярността. Най-добре изглежда в дует с риза и кардиганом. Важно е да запомните, че, ако последното е в клетката, а след това пеперуда трябва да бъде еднакво и обратното. Най-важното тук, за да пеперуда-вратовръзка открои сред всички елементи женски образ. В противен случай може да бъде като служител на ресторанта.
Папийонка

Папийонка

Папийонка

Папийонка

Папийонка

Папийонка

Папийонка

Папийонка

Папийонка
Заедно с"Папийонка" също четат: