• (20-04-2015, 09:07)   
  •   0   
  •  1060 
Сватбени рокли - мода 2015

Модерни сватбени рокли сезон 2015 може да се разглежда с часове. Нежна дантела, фин шифон, благороден коприна, струящийся и переливающийся атлас - всичко това е намерил приложение в булчински колекции на най-известните търговски марки.
Буйни рокли
Разбира се, сред най-модерните сватбени рокли 2015 огромно място е отделено на модели с корсетами и пищните поли на пръстените. Те създават изключителен силует, който краси всяка булка, независимо от конфигурацията на нейната фигура и на това, какъв размер тя носи. Корсет приподнимает гърдите, подчертава талията, а пищната пола се прави рокля изглежда като украшение на приказната принцеса. Актуални ще бъдат в този сезон такива рокли с леки фатиновыми поли, не украсени с цветя или допълнителни завеси. Хубаво изглеждат като пола с дантела по края.
Една от основните модни тенденции за сватбени рокли през 2015 г. ще се превърне в стремеж за максимална нежност и невинност начин на булката. Затова в миналото си отиват червени или тъмно-сини рокли, дори сини и розови възможности ще се срещат доста рядко. Балом управлява класически бял цвят в цялото разнообразие на неговите нюанси: кипельно-бял, шампанско, мляко, цвят слонова кост.
Друга тенденция в модерен булчински рокли 2015 година е използването на различни ретро-на силуета. Тоалети, сякаш от страниците на модни списания от XIX век, изглеждат наистина необичайно и много модерно. Тази тенденция очертани така ясно все още, тъй като сега много двойки, освен традиционните гражданската церемония, също така се провеждат ритуал сватбени услуги, както ретро рокли с техните затворени силуэтами, обикновено не може да бъде по-подходящи за тази цел.
Тесни и къси рокли
В областта на модата и разнообразие на рокли силует "русалка": дантелени, както и сатен. Може да вземете образец от материала, който точно ще трябва да вкус. Спешно декольтрованная върти такива модели, а също и украса на този силует разнообразен интериор. Момиче обличам този силует изглежда строго, но, едновременно, юно и невинно.
В миналото остават разнообразие на рокли-трансформатори, въпреки че все още може да се намери в магазините. Ако не сте сигурни в това, че в дълга рокля ви е удобно, за да прекарате цял ден, тогава най-добре да закупи един модел за официалната част, а друга, по-кратка и проста, - за празничния банкет. Въпреки това стилни сватбени рокли 2015 г., не е задължително да са дълги. На мода ще модели в стил 50-те години с пищна пола с дължина малко под коляното.
Сватбени рокли - мода 2015

Сватбени рокли - мода 2015

Сватбени рокли - мода 2015

Сватбени рокли - мода 2015

Сватбени рокли - мода 2015

Сватбени рокли - мода 2015

Сватбени рокли - мода 2015

Сватбени рокли - мода 2015

Сватбени рокли - мода 2015
Заедно с"Сватбени рокли - мода 2015" също четат: