• (20-04-2015, 09:13)   
  •   0   
  •  1675 
Годежни пръстени 2015

Брачни халки от древни времена се считат за символ на брака. Един от най-трепетных моменти подготовка за сватбено тържество е избора на тези бижута булката и младоженеца. Мода за годежни пръстени диктува своите правила през 2015 година, но въпреки това трябва да се помни, че в производството на бижута тенденции се запазват от сезон в сезон.
Модни новости в класическия вариант на украса
Ажурни сватбени пръстени през 2015 г. - нов актуален тренд. Те са създадени с помощта на техника на плетене на метални нишки, които са прикрепени към основния скелет ръба. Тези накити са сравнително широки, тъй като завършен в тясна площ на изделието губи своя ефект airness".
Пръстен с гравиран остават популярни през 2015 година. Марка Carrera освободени пръстени Promesa rings, които се показват на елегантност и романтика в основата на класиката. Композиция за украса - релефно изображение на мъжете и жените, които са обединени целувка.
Нестандартни решения в модели пръстени
Модни годежни пръстени 2015 г. - изделия от черното злато. Изглежда те е необичайно и дръзко, но в същото време са популярни сред младоженци, които желаят да се подчертае своята оригиналност. Изработени от бяло злато и е покрита с тънък покритие от черен родий или рутений, те изглеждат страхотно в комбинация с диаманти. Въпреки това, тези орнаменти изискват внимателно отношение и грижа грижа, в противен случай покритие може да се размине и ще се появят драскотини.
Тази година дизайнерите на бижута на марката Boucheron представи новост - поредица от брачни халки Quatre. В тази колекция присъстват на нетипични за сватбени пръстени цветове, а именно черно-кафяви изпарява и бял цвят вложки от керамика. Необичайна комбинация от геометрични орнаменти и традиционни линии - една от тенденциите годежни пръстени 2015 година.
През 2015 г. се наблюдава и мода в сватбени пръстени квадратна форма. Са популярни бижута с плосък правоъгълно сечение. Този вариант е подходящ за любителите на оригинални форми. Тук е важно точно да изберете размера, иначе пръстен ще се плъзне по изменение. За смекчаване на този модел, може да поиска бижутер добави още камъни или диаманти.
При избора на сватбен пръстен не забравяйте, че тя трябва да е красиво изглежда ръката ви, се комбинира с формата на пръстите. Дизайн на бижута на булката и младоженеца може да е различна. Не се притеснявайте, ако не можете да намерите съвсем еднакви - в тях може да бъде един общ детайл, например, гравиране.
Годежни пръстени 2015

Годежни пръстени 2015

Годежни пръстени 2015

Годежни пръстени 2015

Годежни пръстени 2015

Годежни пръстени 2015

Годежни пръстени 2015

Годежни пръстени 2015

Годежни пръстени 2015
Заедно с"Годежни пръстени 2015" също четат: