• (20-04-2015, 09:25)   
 •   0   
 •  353 
С какво се носят кожени лосины?

Дълго време на облекло от кожа смята за вулгарно и дори табу, но въпреки това дизайнерите спечели правото на жените красота и собствено виждане за стил и комбинира два от най-добрите тенденция от последните години - кожата и лосины. Този прост и в същото време е много секси предмет на гардероба в една нощ спечели сърцата на всички модни дамски и се превърна в незаменим атрибут в завладяването на мъжете.

С какво се носят кожени лосины - стилни комбинации


Чудя с какво да облича кожени лосины, се жени от различни възрасти, защото при неправилна комбинация рискувате да прави лошо впечатление и да не изглежда просто несериозни, но дори пошлой. Преглед на основните възможности, които са подходящи както за ежедневието, така и за освобождаването на:

 • Дамски кожени лосины и по-дълги туника . За среща с приятели или пък на първа среща най-добрата комбинация не можете да си представите. Да завърши образ ще неброские аксесоари-гривни, мъниста и широко колие по избор на клиента. Най - важното-всичко трябва да бъде умерено.

 • Черни кожени лосины и однотонная суитчър . Този вариант е подходящ за офис и делови срещи. Основна задача все още не е затрупване начин. Суитчър може да бъде всеки пастельного оттенък , в зависимост от вашите лични предпочитания. Брой аксесоари-добре да се сведе до минимум.

 • Кожени лосины и рокля . Това е смело съчетание на отлични подходящ за по-топло време на годината - пролетта или през есента. Рокля задължително трябва да бъдат изпълнени от въздуха, летящей тъкан, например, шифон. Определено правила по отношение на цветовата гама не, но не забравяйте - образ трябва да създават усещане за лекота и непринуденост.

 • Яке и кожени лосины . Такава възможност не оставят никого равнодушен. Удължен яке придава елегантност на образа и коригира, ако е необходимо, някои недостатъци на фигурата, подчертавайки при това си достойнство. Под сако може да носи тениска или блуза в контрастен цвят.


 • На въпрос, какво да се носят под кожени лосины, важен елемент е изборът на обувки. За офис варианта са подходящи класически обувки на висок ток. За по-малко официални срещи е по-добре да се предпочитат ботильонам или сапогам на ниско движение.
  Стилисти съветват да не комбинират в едно лука кожени лосины с други дрехи от този материал. Също така комбинация ще изглежда грубо и глупаво.
  Каквото и да изберете, не забравяйте за основните правила за съчетаване, и след това е вашият начин да бъде оценена по достойнство.
  С какво се носят кожени лосины?

  С какво се носят кожени лосины?

  С какво се носят кожени лосины?

  С какво се носят кожени лосины?

  С какво се носят кожени лосины?

  С какво се носят кожени лосины?

  С какво се носят кожени лосины?

  С какво се носят кожени лосины?

  С какво се носят кожени лосины?
  Заедно с"С какво се носят кожени лосины?" също четат: