• (20-04-2015, 09:26)   
  •   0   
  •  473 
Шорти и чорапогащи

Отминаха дните, когато панталони и шорти, носени само от мъже. Да кажем дори повече - нашите модерни дами носят шорти, независимо от сезона и през лятото, и есента, и през пролетта, и дори и през зимата. Което не е изненадващо, тъй шорти къде по-удобно, отколкото на мини-поли, но при това да изглеждат толкова секси.
Във всички векове и във всички времена всяко момиче пролетта е мечтал за новия начин, за обновяването на гардероба си, и за това, за да изглеждате стилно, модерно и привлекателно. А каква детайл на дрехата може да се обърне под всички тези критерии? Разбира се чорапогащи. А комбинацията от къси панталони и чорапогащи - това е сигурен начин. Момиче по къси панталонки и гольфах винаги ще изглежда впечатляващо.

Как носенето на къси панталони и чорапогащи?


Вече няколко сезона подред-дълги чорапогащи остават в движение и се ползват с невероятна популярност. Плътни чорапогащи от трикотаж - това е съвсем универсален предмет на гардероб, който е подходящ за почти всяко нещо. Трябва само да включите въображението си и не се страхувайте да експериментирате и мач, който ще ви позволи да създавате огромно количество неподражаем и кокетни образи.
Плътни чорапогащи черен или сив цвят може да се комбинира с различни модели шорти. Особено интересно ще изглеждат начин, когато между къси панталони и гольфами ще остане една малка ивица е открито тялото. Така че - остава нещо като загадка.
За да привлекат голямо мъжко внимание, е достатъчно да се носят къси шорти и дълги плътни чорапогащи - това е много нагъл комбинация и напълно печеливш вариант.
Много е модерно и атрактивно, ако образът на "шорти-чорапогащи", допълни стилни кардиганами, блейзерами или кожено яке.
Що се отнася до обувките, а след това ботильоны на танкетке, сандали, обувки идеални под шорти с гольфами. Въпреки че не се изключва вариант шипове. Но ако искате да се чувствате уверено и твърдо стои на краката си, а след това - oxfords, лоферы, високи ботуши или обувки на ниско движение.
Шорти и чорапогащи

Шорти и чорапогащи

Шорти и чорапогащи

Шорти и чорапогащи

Шорти и чорапогащи

Шорти и чорапогащи

Шорти и чорапогащи

Шорти и чорапогащи

Шорти и чорапогащи
Заедно с"Шорти и чорапогащи" също четат: