• (20-04-2015, 09:26)   
  •   0   
  •  939 
Риза с вратовръзка

Съчетание на вратовръзка и риза, може би, един от най-класическите и най-ярките качества на строг стил. Такъв ансамбъл подчертава независимост, сериозност, целенасоченост и увереност в себе си. И така беше доскоро, докато в модата не е включена смес от стилове. Сега женска риза с шалче се превърна в обект на изискан, стилен и неординарного гардероб. Тази комбинация от сезон в сезон показва отличен вкус и чувство за стил, тъй като дизайнерите не се уморяват да представят всички нови модни модели на сливане, които са с различни тениски създават различни необичайни образи. Разбира се, класическият вариант на риза и вратовръзка на всички и си остава прерогатив на офис и бизнес стилове . Но като се добави малко фантазия и включването на креативността, с помощта на обикновен вратовръзка направи лук с обикновена риза най-невероятно.

Как да носите вратовръзка, с риза?


Първоначално вратовръзка е предназначен за прости обичайното женски ризи. Днес стилисти умело съчетават толкова моден аксесоар не само с хлопковыми, но също така и с копринени, сатенени, шифоновыми ризи. Като се има предвид, че една жена носи вратовръзка и риза непременно ще привлече вниманието си струва да се знае също, че възможности за връзване и комбинация на стилен аксесоар има много.
На първо място, и това е най-популярен напоследък начин за връзване на вратовръзка - можете да украсите начин стилна риза с папийонка. Всяка вратовръзка може да се завърже в чист лък под гърлото, човек трябва само да се намери умен и майсторски клас. На второ място, в областта на модата оригинални убеждава френски възли на вратовръзката. Красив лък, който още се нарича прекрасна връзка, ще бъде чудесен акцент на женственост и елегантност. Е, ако искате да добавите нотка на мъжкия стил, а след това завържете вратовръзката обичайния начин, без забавяне го гърлото. Такава небрежност ще се превърне в модерен допълнение на стилния начин.
Риза с вратовръзка

Риза с вратовръзка

Риза с вратовръзка

Риза с вратовръзка

Риза с вратовръзка

Риза с вратовръзка

Риза с вратовръзка

Риза с вратовръзка

Риза с вратовръзка
Заедно с"Риза с вратовръзка" също четат: