• (20-04-2015, 09:26)   
  •   0   
  •  424 
Палто с кроссовками

Противно на дори най-консервативните възгледи, палто с кроссовками изглежда много елегантно, стилно и хармонично. А за тези, които все още се съмнява в това, предлагаме малък обзор с модерни картини, които със сигурност ще са по душата на всяка моднице.

Как да се носят палта с кроссовками?


Като се има предвид активен начин на живот сегашната младите хора, специално внимание се отделя на комфорт и практичност при избора на рокля или обувки. Все пак, въпреки факта, че модата се стремят към удобство, всяка иска да има ненадмината гледка и привлече към себе си възхитените погледи на околните. И ако вече се приемат смесва два различни стила, тогава трябва да го направиш правилно, иначе има всички шансове да се окаже в конфузе.
Сигурно много момичета, представяйки си, подобно съчетание на стилове, реши да се откаже от толкова смели експеримента. Наистина, на тази стъпка ще се реши само смела дама, която иска да се носят маратонки под палтото. Въпреки това, резултатът може да бъде впечатляващ, защото избраното изображение е ясно ще привлече погледи на околните. Например, един от често срещаните комбинации е съчетание на тесни леггинсов, скинни и дънки, с къси модели палта отделяща. А за начин изглежда хармонично, могат да бъдат допълнени с ансамбъл спортна препълнена, в тон към кроссовкам или шнуркам. Също така е интересно изглежда композиция, състояща се от скъсани дънки, вязаного плетиво пуловери или ризи. Допълни начин може да бяло палто и цветни кроссовками или синьо кратък палта с обувки със същия цвят.
Взема решение за създаване женствен и елегантен начин, не е задължително да измъчва краката си високо карфица. Умело подбиране на ансамбъла, е възможно да се прояви чувство за стил и оригиналност. Например, кой каза, че маратонките могат да се носят само със спортни или дънки? Облечен в къса рокля, удължена широко розово палто с ревери и колан, който се отделя линията на талията и маратонки в черно и розово цветове, този мит спокойно може да се разсее. Подобно съчетание изглежда много модерни, стилни и женствени. А краката да бъдат особено благодарни на своята любовница.
Съвети за начинаещи
Късо палто в комбинация с кроссовками на висока скрита платформа, визуално удължава краката. А ето и избора на дълга модел си струва да се грижи за продукти, свързани аксесоарите, които ще бъдат от един и същи цвят, че и обувки. Например, това може да бъде снуд, шапка или чанта. Във всеки случай, за да се постигне успех, трябва да се рискува и не се страхувайте да експериментирате.
Палто с кроссовками

Палто с кроссовками

Палто с кроссовками

Палто с кроссовками

Палто с кроссовками

Палто с кроссовками

Палто с кроссовками

Палто с кроссовками

Палто с кроссовками
Заедно с"Палто с кроссовками" също четат: