• (20-04-2015, 09:29)   
  •   0   
  •  322 
За да отидете на корпоратив?

Празници традиционно е прието да се отбелязва не само в кръга на семейството и с приятели, но и със своите работен колектив. За да отидете на корпоратив, за да изглежда подходящо и не скованно ние ще разгледаме в тази статия.

Дрехи на корпоратив


Всяко момиче иска да изглежда модерно и красиво, особено в празнична атмосфера. Традиционно, на най-добрата дрехи на корпоратив се счита за женственное един коктейл рокля. Това е по-малко формално от вечерния тоалет, в него могат лесно да участват в състезания, тя няма да ви пречи дори и по време на бързи танци. Ако все пак искате да облечете за този празник рокля в пода, след което изберете скромен вариант с малко деколте. Тъмни цветове, неблестящая тъкан, а също така и разнообразие от малки щампи ще си toilet от излишни преструвки и претенциозност. Един коктейл рокля, избрано от вас, също не трябва да са твърде дълбоки изрезки или изключително къса дължина - това ще позволи да се избегнат различни неприятни моменти, и не е нужно да се изчервявам от срам в първия работен ден след почивните дни или новогодишните празници.
Снимка дрехи за корпоративна свидетелстват за това, че много момичета отиват на почивка веднага след края на работния ден, без възможност за промяна. Превърнете офис облекло в празничен ще помогнат на различни аксесоари и грим. Например, рокля-калъф ще искрят по нов начин, ако го допълни затруднен колие или обеци, а също така да вземат вместо голяма работна чанта е малка клатч. За подправка може дори строг офис костюм. Това е достатъчно, за смяна на бяла риза на празничен топ от коприна или украсени с пайети, а устните накрасить ярко червило.

Тематична облекло за корпоративна


По-трудно с избора на костюм на тези, които са решили да прекарат тематичен корпоратив. Но и тук не се притеснявайте. Ако темата е известен предварително, а след това няма да бъде голям труд да вземем стилизирана дрешки в магазина. Например, за корпоративна стил Чикаго дамски дрехи, може да бъде стилизована под модата на 20-те години на миналия век. Това разнообразие на рокли с ниска талия, декорирани с ресни, пайети и бродерия. Допълни начин ще помогне на една малка шапка, украсена с воал и пера. Ако научите за темата корпоративна точно в навечерието, а след това за създаването на образа е достатъчно да се закупят на символични аксесоари. Например, pirate шапка ще създаде необходимия разбойничий стил, а високо bouffant, украсени с панделка - начин на стиляги.
За да отидете на корпоратив?

За да отидете на корпоратив?

За да отидете на корпоратив?

За да отидете на корпоратив?

За да отидете на корпоратив?

За да отидете на корпоратив?

За да отидете на корпоратив?

За да отидете на корпоратив?

За да отидете на корпоратив?
Заедно с"За да отидете на корпоратив?" също четат: