• (20-04-2015, 09:30)   
  •   0   
  •  696 
Какво е това мистериозно нюд цвят? Този нюанс на първо място се свързва с естественностью и натуральностью. Това е В основата на бежово и телесни цветове, но понякога за по-голяма изразителност дизайнери добавете малко кафяво или украсена с оттенък на лек блясък. Стилисти все по-често предлагат модницам създаване на образи в стила на нюд, които отразяват наивност, романтика, нежност и лекота. Цвят на нюд все по-често се използва в сватбени снимки, луках за всеки ден , а също и в облекло на изход.
Цвят гол

Цвят гол

Цвят гол


Обувки цвят гол


Обувки нюд цветове - може би най-удобното решение на обувката към всеки гардероб. Обувки от естествени нюанси отлично подходящ за всеки стил, не натоварва основният акцент, а също и за разлика от класическите черно и бяло, не добавя контраст. Обувки нюд цветове ви позволяват да използвате почти всеки интериор, подходящ за избрания от ансамбъл. Тези обувки ще бъде необходима за тематичен облекло. Дума, днес нюд цвят на обувките си уникално успешно заменя класиката във формата на черно и бяло.
Цвят гол

Цвят гол

Цвят гол


Рокля цвят гол


Рокля - този път най-дреха, където нюд цвят непрекъснато се състезава с ярък стил. От една страна рокли цвят нюд показват запомнящи се природни образи, но от друга - винаги искат да се открояват. Въпреки че днес има ситуации, когато выделяешься точно натуральностью. За противоположни посоки в модата, които не противоречат един на друг, стилисти и успешно ги комбинира. Рокля с естествени цветове добре се допълват с ярки аксесоари и украшения. В дълга рокля на цвета нюд лесно може да се направи чист акцент върху красивата кръста или гърдите. Накратко, комбинацията от цвят на нюд и най-различни добавки на роклята позволява умело да скриете недостатъците и да подчертае достойнство.
Цвят гол

Цвят гол

Цвят гол
Заедно с"Цвят гол" също четат: