» » Френска klondike solitaire - как да се връзвам?
 • (20-04-2015, 09:37)   
 •   0   
 •  921 
href="/sites/default/files/francuzskaya_kosynka_kak_zavyazat.jpg">
Френска klondike solitaire - как да се връзвам?

На нас, жените, постоянно иска да експериментира с образи. Дори липсата на обновок за създаването им не спира, защото и наличните в гардероба си, нещата могат да се носят нетрадиционен начин. В по-голяма степен това се отнася за аксесоари. Ако в гардероба ви има френска klondike solitaire-франтон, това е шал с дълги краища, на един от които има специална дупчица, то е крайно време капитанът на няколко креативни начини за неговото носене. Именно дупчица позволява на всяко момиче, дори не се налага умения, създават френската косынку , но и традиционен възел - това е твърде скучно. Благодарение на текстура и цветова схема франтоны може да се превърне и в обемни възли, и в романтична панделки и шалове, и в тръба- "трансформърс". В резултат на експеримента, могат да се получат страхотни декорации. Как да вържеш аксесоар за жените френска клондайк смотрелась оригинално и правих начин на светло?

 • Метод възел . Ако говорим за начини за връзване на френската кърпи, това ще се окаже един от най-трудните. Възел се получава достатъчно обемно, така че е подходящ за тънки шалове. Първо трябва да се прибират франтон два пъти, а на края, без петельки направите няколко хубави широки плисета. Събираме ги и се предава в петельку, леко издърпване на върха. Модерна френска клондайк пасианс, завязанная по подобен начин, обикновено носен с кратък дрехи простото намаляване, говорейки в начина на акцент.

 • Френска klondike solitaire - как да се връзвам?


 • Цвете възел . Обвързването на френската кърпи цветисти възел започваме с това, което сложете я в неширокий шал. След това единият край се превръщат жгутом и под формата на примка, в която се предава на свободен край на кърпи. Вземи лък-цветето може да се забави, променяйки по този начин плътност на набор кърпи. За тази цел можете да използвате аксесоари от естествени и меките тъкани.

 • Френска klondike solitaire - как да се връзвам?


 • Възел-колан . Този вариант е подходящ за момичета, които не могат да си позволят да отделят за обвързване кърпи много време. Достатъчно е един път да се направи възел, а после само слагам косынку към съответния заедно. Как да връзвам френската косынку възел-жгутом? Първо сложете франтон два пъти, единият край се превръщат жгутом, образувайки линия, а след това протягиваем същия този край на кърпи в нея. Остава набросить франтон на раменете, като я около врата си така, че да декоративен елемент, разположен отстрани.

 • Френска klondike solitaire - как да се връзвам?


 • Прост възел . Ако френската klondike solitaire е малка и прилича на шийката на носна кърпа, сгънете я наполовина по диагонал, а за сядане подогните навътре, за да се получи тесен шал. Завържете чист прост възел, издърпване на върха. Клондайк пасианс, завязанная по този начин, перфектно допълва строга класическа блузу в офис стил, която се носи от горния бутон rasstegnutoj.

 • Френска klondike solitaire - как да се връзвам?


 • Лък . Френска klondike solitaire е чудесно за създаване на насипни бантов. За това е необходимо да се съчетават противоположни ъгли сгънати наполовина по диагонал кърпи, след това до конец ги петельку. Остава разпространил с удължени краища на различни страни от пантите и затегнат възел. Формиране на гънки може да се регулира размера на banta. Ако тъкан въздушна, лък може да се направи много. С дебела кърпа, за да е по-трудно, тъй като тя по-лошо драпируется.

 • Френска klondike solitaire - как да се връзвам?  Цветовата гама на
  Бизнес начин не търпи закачливите на цветя и сочни щампи , така че по-добре да изберете такъв, заедно косынку от плат, естествена цветова гама. Боядисана клондайк пасианс ще бъде уместно, ако подобни цветове се намират в облеклото. За създаване на ежедневна начин на подходящи ярки аксесоари, които подобряват креативност и индивидуалност обладательницы.
  Френска klondike solitaire - как да се връзвам?

  Френска klondike solitaire - как да се връзвам?

  Френска klondike solitaire - как да се връзвам?
  Заедно с"Френска klondike solitaire - как да се връзвам?" също четат: