• (20-04-2015, 09:37)   
 •   0   
 •  1185 
Възли за вратовръзка

Представители на нежния пол не си струва да се тревожим за това-правилно ли е свързан вратовръзка, защото строги правила по този въпрос дляних, за разлика от мъжете, липсват! Момичета, позволено за връзване на вратовръзка по същия начин, както го правят мъжете, но не само. - Интересно да се прилагат необичайни възли за завързване на вратовръзката, като се използва и класически, и по-широки, и коротенькие, и много дълги аксесоари. Да, и можете да ги носите не само с брючно-юбочными костюми. Някои видове възли вратовръзка отлично ще изглежда с роклята и дори тениска. Освен това, дължина завязанного вратовръзка може да бъде всеки. Мъжко правило за наполовина затворена вратовръзка пряжке на ремъка в нашия случай не работи. Както и това, че вторият край на аксесоар трябва непременно да се скрие. В крайна сметка, полето за модни експерименти е огромно!
Класически възел на вратовръзка се нарича "Уиндзор". Именно това е най-често може да се види на мъжки ризи. Практично, достатъчно е просто, но не толкова оригинално, така че нека разгледаме няколко други начини, как да връзвам вратовръзка красив възел:

 • "Повече" . Това е може би най-простият възел за връзване на вратовръзка, но изглежда той е необичайно и много женствена. Особено ако използването на коприна или сатен, носна кърпа. Името си той е длъжен списание, в което за първи път бе публикувана снимка вывернутого на погрешната страна възел "Прат". Този възел е идеално за бяло блузам, необремененным излишно интериор. Чудесен начин за освежаване на познатия офис стил .

 • Възли за вратовръзка


 • Four in Hand . Красиви възли за вратовръзка съвсем не е задължително да се връзват трудно. И възел Four in Hand това е ярко доказателство. Само четири манипулации и вратовръзка е обвързан! Този начин е подходяща за обвързване на растежа на широките аксесоари от достатъчно плътна тъкан, която се запазва формата си.

 • Възли за вратовръзка


 • "Кристенсен" . Ако предпочитате да носят блузы или ризи с високо причините, актуални ще бъде този възел, който е подходящ и за пречка, и за широка вратовръзка. Много впечатляващо "Кристенсен" изглежда, ако аксесоар е направен от кашмир, вълна или други "зимни" тъкани. Възел необъемный, добре закован, лесно се регулира.

 • Възли за вратовръзка


 • Английски възел . Още един възел за тънка вратовръзка, която ще бъде подходящо за ризи и bluzkah с отложным оградени с дълги върховете. Връзвам го е лесно, а самият възел се получава гъста, необъемным. Освен това, вие не трябва да му се връзвам всеки път. Достатъчно приспустить възел на външен широк края и внимателно свали през главата си.

 • Възли за вратовръзка


 • Френски възел . Този възел е достоен за внимание, макар че, за да го завърже, ще трябва малко да тренират. Изглежда той е много изящно и женствени, защото не напразно носи това име. Отлично допълва образа в офис и бизнес стил. уверете се, че по време на обвързване не са се образували малки гънки, които са в състояние да развалят външния вид дизайн. Стилисти препоръчват да не се забави аксесоар, а приспустить възел. В комбинация с горния бутон rasstegnutoj получи зашеметяващ ефект. Тук и женственост, и на строгост, и назад и сексапил.

 • Възли за вратовръзка  Очевидно е, че модни възли за вратовръзка - това е относително понятие, субективни. Можете да носите този аксесоар противно на всички правила, и изглежда при този стилен и нетривиально. Остава малко тренират пред огледалото, за да се научат да определят най-красив възел за вратовръзка!
  Възли за вратовръзка

  Възли за вратовръзка

  Възли за вратовръзка

  Възли за вратовръзка

  Възли за вратовръзка

  Възли за вратовръзка
  Заедно с"Възли за вратовръзка" също четат: