• (29-05-2015, 19:24)   
  •   0   
  •  1043 
Жълт маникюр 2015

Ярък стил все така са на мода и през 2015 година. И това е тенденция се отнася не само за дрехи, обувки и аксесоари. Цветни нюанси, богата комбинация и наситени цветове също се използват и в изкуството нийл-арт . Един от най-модерните цветове лакове за нокти 2015 се счита за жълт. Маникюр жълт цвят е популярен не само заради банда оттенку, но също така и спокойствие и чистота, въпреки светли и меки тонове.

Идеи жълто маникюр 2015


Най-лесният маникюр жълт цвят се смята за обикновен бърз вариант. Въпреки това, този нийл изкуство не се отличава с оригиналност. Може да се използва за битови образи, или са за еднократна употреба лъкове. За да подчертае индивидуалността и креативност в създаването на модерния начин, струва си да се възползвате от съветите на стилисти сравнително идеи жълто маникюр 2015.
Жълт маникюр с рисунки . Винаги ще се обърне внимание на ноктите си нийл-арт с красив дизайн. Модерен жълт лак е изключително подходящ както за общия фон, така и за вырисовывания на отделните елементи. Във всеки случай вашите нокти ще се насити и ще допълнят образа на положително.
Жълт маникюр 2015

Жълт маникюр 2015

Жълт маникюр 2015


Жълт лунен маникюр . Лунен маникюр все така на върха на популярността си през 2015 година. А като направите обърнат френч жълт лак, вие придадите на ноктите оригиналност и необыкновенности. Ако се стремите да направите ярък нийл-арт, лунен маникюр-добре да се направи в съчетание с контрастни лак или накрасить жълт цвят основната част на нокътя. За ноктите привлече вниманието, но при него са задържани и неброскими, жълт лак за по-добро покриване на полумесец на нокътната плоча.
Жълт маникюр 2015

Жълт маникюр 2015

Жълт маникюр 2015


Жълт маникюр-френч . Цветен френски маникюр се радва на успех не един сезон поред. Жълт френч е идеална както за летните образи, така и за период от златна есен и зелена пролет.
Жълт маникюр 2015

Жълт маникюр 2015

Жълт маникюр 2015