• (19-08-2015, 07:51)   
 •   0   
 •  972 
Един от най-древните видове обувки римските сандали, не губи популярността си и до днес. И, ако в Древен Рим тяхната цветова гама являла е класически черно-бял дует, а сега на мода диктува съвсем други правила, попълване и актуализиране на този модел все нови и нови цветове, довършителни работи и други.

Разнообразие от женски римски сандали • АЛДО . За мнозина това е не просто марка, а начин на живот, продукти, помагащи за изразяване на индивидуалността. Така че, тук може да закупите от сандали, изработени от естествени материали. А това говори за това, че тези обувки ще продължи не един сезон. Освен това, "гладиатори" са изпълнени в една цветова гама, която хармонично се съчетава с всякакъв стил облекло.

 • Римски сандали


  href="/sites/default/files/21/2015-07-29_1955/rimskie_sandalii_11.jpg">
  Римски сандали

  Римски сандали


 • Мария . Олицетворение на винтажа и съвременните модни тенденции са воплотились в новата колекция на известната британската марка. Въпреки равна на ходилото, както високи, така и ниски римски сандали, безупречно съчетание с женствени платьицами от леки материали.

 • Римски сандали

  Римски сандали

  Римски сандали


 • River Island . Обувки, само че побывавшая на най-модерните модни, е на разположение на всяка моднице. Кой каза, че "ролята на държавата" трябва да има изискани ключалката и да бъдат изпълнени по пластична цветова гама? Когато иска да се прояви бунтарский характер, спокойно може да се носят масивни сандали, декорирани с нитове.

 • Римски сандали

  Римски сандали

  Римски сандали  С какво се носи римски сандали?


  Тези обувки, като никога, по-добре помага за създаване на образ на сексуална амазонка, момиче-войн. Въпреки, че на мода сандали с голенищем в римски стил, влезли заедно с рокли в старинен стил и леки туниками, създадени от шифон, те изглеждат чудесно с дънки, къси панталони и поли. Важно е да се отбележи, че те са идеални за amatures, бохо-дрехи, етнически мотиви и хипи-елементи в начина на.
  Важно е да запомните, че подобни модели на по-добре да не се носи с дрехи в бизнес стил. Меко казано, тези обувки ще изглежда не на място.
  Римски сандали

  Римски сандали

  Римски сандали

  Римски сандали

  Римски сандали

  Римски сандали

  Римски сандали

  Римски сандали

  Римски сандали