• (19-08-2015, 07:51)   
 •   0   
 •  1938 
Един от най-древните видове обувки римските сандали, не губи популярността си и до днес. И, ако в Древен Рим тяхната цветова гама являла е класически черно-бял дует, а сега на мода диктува съвсем други правила, попълване и актуализиране на този модел все нови и нови цветове, довършителни работи и други.

Разнообразие от женски римски сандали • АЛДО . За мнозина това е не просто марка, а начин на живот, продукти, помагащи за изразяване на индивидуалността. Така че, тук може да закупите от сандали, изработени от естествени материали. А това говори за това, че тези обувки ще продължи не един сезон. Освен това, "гладиатори" са изпълнени в една цветова гама, която хармонично се съчетава с всякакъв стил облекло.

 • Римски сандали


  href="/sites/default/files/21/2015-07-29_1955/rimskie_sandalii_11.jpg">
  Римски сандали

  Римски сандали


 • Мария . Олицетворение на винтажа и съвременните модни тенденции са воплотились в новата колекция на известната британската марка. Въпреки равна на ходилото, както високи, така и ниски римски сандали, безупречно съчетание с женствени платьицами от леки материали.

 • Римски сандали

  Римски сандали

  Римски сандали


 • River Island . Обувки, само че побывавшая на най-модерните модни, е на разположение на всяка моднице. Кой каза, че "ролята на държавата" трябва да има изискани ключалката и да бъдат изпълнени по пластична цветова гама? Когато иска да се прояви бунтарский характер, спокойно може да се носят масивни сандали, декорирани с нитове.

 • Римски сандали

  Римски сандали

  Римски сандали  С какво се носи римски сандали?


  Тези обувки, като никога, по-добре помага за създаване на образ на сексуална амазонка, момиче-войн. Въпреки, че на мода сандали с голенищем в римски стил, влезли заедно с рокли в старинен стил и леки туниками, създадени от шифон, те изглеждат чудесно с дънки, къси панталони и поли. Важно е да се отбележи, че те са идеални за amatures, бохо-дрехи, етнически мотиви и хипи-елементи в начина на.
  Важно е да запомните, че подобни модели на по-добре да не се носи с дрехи в бизнес стил. Меко казано, тези обувки ще изглежда не на място.
  Римски сандали

  Римски сандали

  Римски сандали

  Римски сандали

  Римски сандали

  Римски сандали

  Римски сандали

  Римски сандали

  Римски сандали
  Заедно с"Римски сандали" също четат: