• (6-09-2015, 18:43)   
  •   0   
  •  1428 
Модни шапки – есен-зима 2015-2016

За съжаление, време неподвластно на нашите желания, и колкото и да исках да лятно слънце продължава да ни радва със своите топло, уви, есента вече наближава. Сега модницам трябва да изберете дрехи и аксесоари по съвсем други критерии, като се има предвид първото нещо, което практичност и функционалност.
Днес ние говорим за ультрамодных шапки, които вече са били представени на съда на обществеността в целия си широчайшем продуктова гама. И така, какви са те – стилни дамски шапки на сезон есен-зима 2015-2016 година? Нека да се запознаят.

Модни възли шапки за есен-зима 2015-2016 година


Истински трикотажный бум очаква модата през този сезон. Освен това, дизайнерите предлагат дамски допълване на техните гардероби не само вязаными пуловери , туниками и кофтами, но също се включи в списъка на неща от първа необходимост трикотажную шапка.
Такова малко нещо ще стане надеждна защита от студ и вятър, подчертават стила и настроението на своята обладательницы. Освен това, потници покоряют своята практичност: те са удобни в чорап и съхранение, не губят форма и не прихотливы към избора на облекло. Специален търсене и популярност на сезон есен-зима 2015-2016 г. ще се насладите на модерен младежки възли шапки с pom-помераните. Такива шапки изглеждат много стилно и игриво, при това идеално се допълват всяка безгрижен ежедневния начин на .
Барышням, които помпоны не ще ми хареса, дизайнерите са приготвили изобилие от по-сдържан лаконичных модели едра и дребна задължителен в пастелни цветове. Круглолицым красавицам си струва да се обърне внимание на шапки леко продълговата форма, а момичетата с овални лице може смело да се експериментира с всеки фасоном и текстура.

Модни кожени шапки за есен-зима 2015-2016 година


Въпреки красноречив изяви на защитниците на природата, известни модни дизайнери продължават да използват естествена кожа за шивашки своите шедьоври. Вече няколко сезона подред на върха на популярността остават кожени шапки. Този път гуруто на висшата мода направили залог в стил 70-те години и предлага хубави дами да пробвам на себе си образ на кралицата эпатажа. Кръгли шапки от космати кожи, модели с козирка, шапки-те и "эскимоски" – всички те са представени широка гама, която ще задоволи изискванията дори и на най-претенциозните особи. В една мразовита време, ще се превърне в истинска благодат хет-капор, която също е в списъка на тенденциите на сезона.
Определено приоритет при модата ще изделия от естествена кожа: песца, норки, лисици. Но заслужава да се отбележи, че не са лишени от удар и малко да отстъпва на външния параметри шапки, направени от изкуствена кожа, а също и модели, допълнени с акценти от кожа, драпа или трикотаж.

Модни барети за есен-зима 2015-2016 година


Не се справиха с модни ревюта, без френски шик и елегантност. Негово величество е необходимо, тази година е направена по всички правила и традиции, без излишен патос и декор.
На мода малко чопорные, дискретен модел, без декоративна натоварване. Фаворити на сезона спокойно може да се нарече бели и черни барети, например, като Ralph Lauren.

Модни кепи за есен-зима 2015-2016 година


Говорейки за това, какви шапки ще бъдат на мода през есента и зимата 2015-2016 г., да не говорим за стилни кепи и шапки наездниц. Тези фасоны эпатируют модельерам и активен модницам отдавна, а изобилието на различни варианти само за пряко доказателство за това. Тази година на върха на популярността, ще се окажат шапки ярки цветове, украсени с различни щампи под формата на дребни клетки и флорални мотиви. Заслужава да се отбележи, че подобни аксесоари, подходящи както за лошо есента на времето, така и за една мразовита зима, тъй като предимно всички модели са пришити от плътни топли материи, които са добре държи формата.
Модни шапки – есен-зима 2015-2016

Модни шапки – есен-зима 2015-2016

Модни шапки – есен-зима 2015-2016

Модни шапки – есен-зима 2015-2016

Модни шапки – есен-зима 2015-2016

Модни шапки – есен-зима 2015-2016

Модни шапки – есен-зима 2015-2016

Модни шапки – есен-зима 2015-2016

Модни шапки – есен-зима 2015-2016
Заедно с"Модни шапки – есен-зима 2015-2016" също четат: