• (13-12-2015, 15:19)   
  •   0   
  •  3885 
Женски прически 2016 г.

Модата на прическите се променя няколко по-бавни гардеробных предпочитанията на момичетата, но въпреки това през всеки сезон може да се подчертаят определени тенденции, които ще бъдат най-актуални. Помислете за най-модни дамски прически 2016 година.

Женски прически 2016 г. в къса коса


Мода женски прически 2016 коса, за кратко, може би показва най-смелите и ярки тенденции. Това е кратък прически за най-подходящи са самоуверени, смели, момичета, не онези които му се боят да ходят на експерименти, както и тези, които е привърженик на фантазийного оцветяване. В края на краищата, заедно с необичайна прическа необичаен цвят на косата ще искрят в пълна сила.
Най-определена тенденция прически 2016 г. за къса коса ще бъде две форми: прическа pixie и шик mohawk. Pixie – вариант на класическата къса прическа, която дойде при нас от 60-те години на миналия век. Това е една прическа, при която косата се почиства достатъчно кратко, има не твърде дебел и плътен бретон, разделени с помощта на гел за отделни прядки. Също така в pixie фризьорите често придават допълнителен обем на теменните или тилната област, за да направите прическата по-елегантна и женствена. В този вариант на прическа е подходяща за работа или бизнес преговори, както и за посещения. В по-спокойна обстановка можете да си позволите полагане в стил гръндж с взъерошенными и разделени на прядки коса.
Смелите момичета могат да си позволят вариант на косене-ирокезите. В този случай косата выбриваются на слепоочията и в долната част на тила, а на темето и следва да останат по-дълги кичури, които с помощта на укладочных средства може да се "постави торчком", което прическа е по-дързък вид.

Женски прически 2016 г.

Женски прически 2016 г.

Женски прически 2016 г.

Женски прически 2016 г.

Женски прически 2016 г.

Женски прически 2016 г.


Дамски модни прически 2016 на средна коса


За средни косата има най-голямото разнообразие от прически и възможности укладок.
Каскада не отдава своите позиции вече повече от 10 години, тъй като е подходящ за всяка форма на лицето и структурата и густоте на косата. През този сезон прядям ще придават модерен лек ефект взъерошенности, а също така отделят отделни части с помощта на цветовете.
Лесенка също е от значение в сезон 2016. Тя е станала по-подбрани, със специални мерки, така че не е подходящ за тънка коса, без обем. Но за гъста и плътна коса ще изглежда най-стилно и модерно.
Прическа каре също се отнася до класическата и универсална. Най-популярни през този сезон ще бъдат прическите с дълга наклонена бретон или изобщо без нея, със странично пробором. Каре може да достигне дължина от брадичката или да падне почти до раменете.
Боб – още една тенденция в прическите за сезона. През 2016 г. разликата в дължината между предните кичури и затылком ще се превърне в най-очевидно. Задната част се изкачва на възможно най-високо, не е изключено частично выбривание тилната зона, но напред се спускат по-дълги кичури с изразени ъгли. За създаване на по-голям контраст на косата в тилната област начесываются, им придава гипертрофированный обем.
Женски прически 2016 г.

Женски прически 2016 г.

Женски прически 2016 г.

Женски прически 2016 г.

Женски прически 2016 г.

Женски прически 2016 г.


Женски прически 2016 за дълга коса


Обладательницам дълга коса през 2016 г., заслужава много повече внимание да се обърне грижа за своята шевелюрой, от избора на подходяща прическа. Косата трябва да изглеждат по-здрави, блестящи, всъщност огледални, краищата не трябва да сечься. Това ще създаде наистина изразителна прическа на базата на кос, греди, къдрици или директните направления.
Ако все още се говори за прическите, то те са две: или са си все същите класически каскада, което визуално прави косата по-леки и въздушни, или в директни краищата, внимателно постриженные на една височина. Тази прическа е особено подходяща за различни укладок. През този сезон директен бретон ще бъде не твърде популярен, по принцип, доминиран от отворен лице, или варианти с дълга наклонена бретон, постепенно сходящей на няма и сливающейся с основната маса на косата.
Женски прически 2016 г.

Женски прически 2016 г.

Женски прически 2016 г.

Женски прически 2016 г.

Женски прически 2016 г.

Женски прически 2016 г.
Заедно с"Женски прически 2016 г." също четат: