• (13-12-2015, 15:20)   
  •   0   
  •  3709 
Модни прически 2016

Най-съществен елемент от всякакъв начин е, разбира се, прическа. Именно тя е в състояние да подчертае индивидуалността на всяко момиче, изразяват характер, а също така и да вдигне настроението. В края на краищата, ще се съгласите, когато имате ефектен грим, брендовое рокля и подреждане на милион – човек се чувства по-чаровна, уверена и тези неща се забелязват от околните. Първото нещо, което трябва да се вземат предвид при избора на прическа, така е и структурата на косата, възраст и формата на лицето. Дори и най-тенденция прическа ще изглежда нелепо, ако тя подбрани по всички параметри погрешно. В тази статия да разгледаме, какви прически са модерни през 2016 година.

Стилните прически за къса коса: тенденции 2016 г.


Времето бързо и някои тенденции се сменят с нови. За тях трябва внимателно да се следи, особено ако искате винаги да остава в тенденция към намаляване. Модни прически за 2016 година за жените в главно представени точно на къси прическите. Новият сезон е подготвил коротковолосым красавицам не странните и ефектен стайлинг. Напротив, в областта на модата естествеността и простотата. Освен това с лекота се допълва и образи на миналия век и форми в стил гръндж или хипита. Модерни къси прически 2016 г. трябва да бъдат креативни, но е важно да не се прекалява.
Невероятно стилни се счита за асиметрия. В зависимост от това, каква прическа ще изберете, имат място най-разнообразни идеи за укладок. Дръзка и агресивна прическа ще изглежда съвършено в парцаливи прическа. Гладки и меки линии трябва да се подчертае в продълговат, кос асиметрични прическите. Можете също така да отдават предпочитание на различни ретро-варианти укладок. Ако прическа не е твърде кратък, за да позволите на себе си къдрици, фиби и панделки. Най-модерните прически през 2016 г. определя всяка жена е сама, но стилисти фаворит се счита за стъпално каре, което благодарение на боядисване с акценти и асиметрия може да настроите съвсем нов начин.
Модни прически 2016

Модни прически 2016

Модни прически 2016


Стилните прически за средна коса: тенденции 2016 г.


По отношение на косата със средна дължина, подходяща лека небрежност, в съчетание с малък обем. Модни прически за средно косата през 2016 г., представени под формата на гъст бретон, выпрямленных и е равен на косата. Освен това, в тенденция на леко къдрава краищата на косата навън. Геометрията също е подходящо за такава дължина на косата.
Се открояват с помощта на необичайна бретон и нестандартни проборов. Освен това задните кичури могат да бъдат леко къси, а предните-дълги. Варианти за прически на средно косата много повече, отколкото на къса коса. Може да накручивать небрежные холивудски къдрици и др. Също така е уместно да се ползват фиби, еластични ленти и да проявяват въображение.
Модни прически 2016

Модни прически 2016

Модни прически 2016


Стилните прически за дълга коса: тенденции 2016 г.


Дълга коса със сигурност ще бъде определена тенденция винаги. Модни прически за дълга коса през 2016 г., представени под формата на страничен опашката. Подобна прическа дойде при нас с 80-те години и здраво остана в сърцата на жени и законодатели на модата. Сега в тенденция към намаляване както на гладки, така и обемни странични опашки. Колкото и да е странно, свобода косата с централно пробором, също са изключително актуални. За истинските модата определено си заслужава да се обърне внимание на помия връзка. Възможности за неговото изпълнение – маса.
Модни прически 2016

Модни прически 2016

Модни прически 2016


Освен това, с дълга коса можете да си позволите модерен вечерни прически, които през 2016 г. воплощаются под формата на въздушни кудрей, лесно опаковани в кок в задната част на главата или на върха на главата му. Важното е да не се види заколок и каучук. Модни тенденции в прическите 2016 г. се изразяват в това, че прическата смотрелась максимално естествено, независимо дали тя е ежедневен или празничен.
Модни прически 2016

Модни прически 2016

Модни прически 2016

Модни прически 2016

Модни прически 2016

Модни прически 2016

Модни прически 2016

Модни прически 2016

Модни прически 2016
Заедно с"Модни прически 2016" също четат: