• (28-04-2016, 15:41)   
  •   0   
  •  193 
Маникюр с дупки

Маникюр с дупки – това е обърната версия на класическия френча, който дойде на вкус модницам още от края на 2010 година. Този дизайн се появи през 20-те години, когато не е взето покрие с лак за цялата нокътната плоча, така че на върха на нокътя и в дупката са оставени небоядисани.

Моден лунен маникюр


Този вид маникюр е абсолютно оправдано зае водеща позиция сред модния нийл-арт тази година, в края на краищата, той по никакъв начин не ограничава въображението, а напротив, позволява да се подчертае индивидуален стил на всяка жена. Комбинация от такива класически цветове, като червено и черно в маникюре с дупки или бежово и бяло – това не е краят. Възможности за комбинации огромнейшее брой. Освен това, кладенци може да се направи не само хоризонтално, но и вертикално.
href="/sites/default/files/21/2016-02-07_2134/manikyur_s_lunkami_10.jpg" >
Маникюр с дупки

Маникюр с дупки

Маникюр с дупки

Маникюр с дупки

Маникюр с дупки

Маникюр с дупки


Извършване на такъв дизайн, се използват два цвята лак съвсем не е задължително. Една от интересните възможности е маникюр с прозрачен дупката, която ще добави нотка на нежност във вашия начин.
Що се отнася до ограниченията – те са почти не съществува. Единственото нещо, което трябва да запомните: маникюр с дупки визуално укорачивает дължина на ноктите, така че е твърде къси нокти на краката му по-добре не се прилага.
Комбинации от цветове – това е въпрос на вкус на всеки. За разлика от френски маникюр, във вариант с дупки, добре дошъл контраст на цветовете. При това могат да се използват повече от два нюанса, а също така да нанасят рисунки. Има едно неписано правило, че комбинация от матирана и перламутрового лакове, не е добре дошъл. Но в модните тенденции този сезон се превърна в много модерен комбинирани с матирано покритие с метален.
Дупки на нокти в съвременното маникюре да изолирате не само с помощта на контрастни цветове, но и кристали, пайети, камъчета, фолио или лак друга текстура. За ноктите на краката, не изглежда пошло и твърде предизвикателно, трябва внимателно да подходите към избора на нюанси и да се съпоставят със случая, за който е предназначен дизайн. За всекидневна употреба-добре да изберете класически и спокойни комбинация, а за купоните може да спрете избора си върху по-ярка и смелом вариант.
По-бързо, необичайно и смело да изглежда маникюр с триъгълни дупки, които напълно отговарят дори и на къси нокти, визуално удлиняя им.
Маникюр с дупки

Маникюр с дупки

Маникюр с дупки

Маникюр с дупки

Маникюр с дупки

Маникюр с дупки

Маникюр с дупки

Маникюр с дупки

Маникюр с дупки