• (28-04-2016, 15:49)   
 •   0   
 •  546 
Маникюр бяло със златен

Всички дами знаят, че често маникюр е визитната картичка. Дори ако целият начин ще unibody и перфектно подбрани, без красива маникюр в общия контекст той изглежда вкус. Обаче на мода е краткотраен, както и да следи новите тенденции и тенденциите понякога е трудно. В такива случаи си заслужава да се прибегне към класиката, която винаги е актуална. Ногтевая индустрия се развива постоянно и така прекрасната половина на човечеството има възможност да се отдадете себе си оригинални, но в същото време незатейливыми варианти нийл арт . Доста необикновен е белият маникюр с златен вкраплением.

Белият маникюр с злато – идеи


В съвременния свят специалисти на нокътната индустрия предлагат най-практични и ежедневни варианти за маникюр, които ще отделят от тълпата, но в същото време перфектно се комбинира с много создаваемыми образи, както за ежедневните, така и празнични. Най-практичен интериор ногтевых плочи е това, което е нанесено на къси нокти.
Така голяма популярност набира бял маникюр френч със злато. Той изглежда доста строго, но в същото време е луксозно. Комбинация от бяло и златен цвят позволява на вашите ръце да изглеждат много оригинално. Маникюр в бяло е истински хит нийл арт.
Три основни трикове, за да бял лак смотрелся на ноктите си отлично:

 • колкото по-къса дължина на вашите ногтевых плочи, толкова спретнат и эффектнее ще изглежда белият маникюр с златни включвания;

 • за да придадат празничност и драмата, правете бял маникюр със златни пайети;

 • използвайте техниката на лунния маникюр, след като прекара една тънка линия, повторяющую форма на ноктите. В този случай можете да използвате тънка златна линия за даване на маникюру богата вид.


 • Маникюр бяло със златен

  Маникюр бяло със златен

  Маникюр бяло със златен

  Маникюр бяло със златен

  Маникюр бяло със златен

  Маникюр бяло със златен

  Маникюр бяло със златен

  Маникюр бяло със златен

  Маникюр бяло със златен