Всичко от света на
модата
» » Какви могат да носят поли

Какви могат да носят поли

13-10-2014, 09:07
2894
0
Поли жените носят вече голям брой години. Докато с течение на времето се променят цели поколения жени, а това нещо никога няма да изчезне от гардеробни жени. Защото полата е в състояние радикално да променят външния вид на красиви жени. Например, ако на деловата жена и идването на класическа пола-молив лек шифоновую пола, тя веднага ще се превърне в най-сладкото нещо създаването на планетата. Подобна облекло позволява да експериментирате и промяна на изображения макар всеки ден. Искате ли да разберете какви поли трябва да се носи, за да бъде най-готините? Останете с нас.
Какви могат да носят поли

Както вече сте разбрали, сега можете да намерите в магазина или шият голям брой различни модели прагове. Те могат да се различават помежду си единствено по дизайна и да имат еднакъв стил или изобщо да бъдат уникални по всички параметри. В гардероба си трябва да се много прагове. Защото в тях всяка жена изглежда чувствен и вълнуващ.

Коя прическа поли изберете едно момиче?


В топлите месеци можем да не се вълнувам за здравето си носят поли с най-различна дължина и фасона. Тъй като все пак е страхотно да ходят по улицата в стилна пола, курточке и туфельках и се чувствам свободна. Полата е създадена специално за жени, но тя е в състояние не само декоративни, но и уродовать. Само перфектно подбрани според фигурата на пола, е в състояние да ви луксозен, в противен случай сте обречени на провал.
Какви могат да носят поли

Всяка жена знае своите проблемни области, и това, което ги в никакъв случай не бива да показва на околните хора. Да ги крие под обемно туниками и широки панталони, отказват да носят поли, точно не си струва. Само си помислете, че може би в света не е измислена такава голяма сума модели прагове. Всеки от тях е под определена фигура и всичко, което ви е нужно е само да намерят своя.

Какви по-добре да носят поли, в зависимост от вида на фигурата?


Печеливш вариант, т.е. универсална пола за всички жени ще бъдат прави, с дължина малко над коляното. Колкото по-пълно фигурата си, толкова по-тежък и плътен материал трябва да бъде поли.
Големите момичета си струва да спре своя избор на поли с А-образен силует. Те колкото и да се различават към дъното, поставяйки акцент върху таллии. Такава прическа помогне на момичетата с големи бедра. Зона в такава пола трябва да е голяма и широка. От модели прагове в складочку пълен жените по-добре се откажете, тъй като от ultrashort мини.
Какви могат да носят поли

Низеньким на жените не може да носи поли до пода, защото те са способни да се съкратят силует. Ако не искате да изглеждате като гъбички, а след това изберете по-къси модели прагове. А в останалата част на ваше разположение всички фасоны. Само имайте предвид незначителни нюанси. Молив полата трябва да е с 3-5 см над коляното. На вас красиво ще изглеждат пола-лале и дънкови мини. И не се ограничавайте в цветовата гама.
Какви могат да носят поли

Пола-молив с висока талия могат да се носят от жени с различни видове фигури. Тя е добре утягивает корема и прави силуета по-елегантен.
Какви могат да носят поли

Плахо барышням, които не са на внушителни форми в областта на свещеници, по-добре да се носят обемни, многопластови поли. Например, пола-бел. Тя ще подчертае талията и създаване на ефект от наличието на добри форми.
Какви могат да носят поли

В последните години се радват на популярност къса, многослойни поли от леки материи. Те ще отговарят на момичета с тънки крака и плосък корема.
Какви могат да носят поли

Дълги поли скроют проблеми с неровностью на краката. А ето и кратко - да ги подчертават.
Съсредоточете се върху вашия вкус, избор на пола. Не бързайте по време на монтаж. Задължително носят поли различни стилове. Погледнете обективно в каква вариант и цвят да е по-добре, като пола и купуват.

С какво се носят различни стилове поли?


Поли макси дължина сега са безспорен тенденция. Има модели на класически, директно намаляване, но се срещат и многопластов дълги поли, нещо прилича на циганин екипировки. Така че, колкото по-пухкава пола нямаш, толкова по-ясно надмощие трябва да бъде във вашия дрехи. Например, червена дълга пола ще отговарят на обикновен бял топ без шарки. Изглежда зле на макси пола с якета и дълги ръкави. Много по-красива работи начин с дълъг ръкав в три четвърти.
Какви могат да носят поли

Къси поли се радват неистово популярни, може би, това е най-продаваният стил прагове, както сред жените, така и сред мъжете. Къса се счита за пола, която едва капаци женски свещеника, в максимална степен лишен от растителност краката. Да носи пола, такава дължина е трудно, защото границата между пошлостью и красота достатъчно къс. За да се без последствия под формата на осуждений, облечен в къса пола, просто трябва да се комбинират със затворена горна част, например водолазкой. Добре с мини пола изглеждат свободни пуловери и тениски. Също с такава пола е по-добре да не обувать обувки на платформа и висок ток стилен "лодка" ще изглежда много по-изгодно.
Какви могат да носят поли

Толкова популярен в бизнес стила на дрехите, полата-молив е нужно да носите с тесни, продълговати якета. Тя чудесно се съчетава със строги водолазками, блузами, топами, ризи. Между другото, това е напълно приемливо за надмощие в начина на с пола - молив е романтично, това са ръкави-фенери и жабо, ще слушат. С балетками такава прическа не може да носи поли. Само обувки и ботильоны устойчив ток са подходящи за пола - молив.
Пола-лале, която ще спаси при тесни бедрата трябва да се носят в съчетание със скъпи платове. Коприна, дантела, сатен - това са материали, от които трябва да се пошиты блузы. До такава пола са подходящи балет апартаменти така че не е задължително да си темпо високи токчета.
Какви могат да носят поли

Според статистиката по-голяма популярност се ползват черна пола. Въпреки това, вие не трябва да се страхуват от ярки цветове, поли наситено червено, синьо, кафяво сега са в тренд. Само не забравяйте, че ако нямаш ярка пола, всички останали неща трябва да бъдат, макар и в няколко по-леки тонове.
Сега ви е известно, какви поли и с колкото може да носи. В следващата статия ще ви разкажа, какви фасоны и цветове прагове ще бъдат популярни през лятото.