• (28-04-2016, 16:29)   
  •   0   
  •  759 
Стилен nail-art с декор винаги придава изтънченост, оригиналност и индивидуалност начин. Днес един от най-популярните видове дизайн с допълнение се счита за маникюр с камъни. Такъв декор ще добави и при всеки начин на усещане за лукс, изразителност и финес.
Маникюр с камъни


href="/sites/default/files/21/2016-01-25_2153/manikyur_s_kamnyami_14.jpg" >
Маникюр с камъни

Маникюр с камъни


Модерен маникюр с камъни


Най-популярните камъни за маникюр винаги са били считани за кристали. Такъв интериор се вписва в ежедневния стил, елегантен класически начин, както и елегантни вечерни и булчински лук. Въпреки това, стилисти предлагат допълване на красив дизайн на нокти и с други видове камъни. На второ място след използване на кристали въпрос за декорация на ръцете полускъпоценни аксесоари. Изкуствени камъни от значение и често приложими в модерния nail-art . Какъв маникюр с камъни и днес са на мода?
Вечерен маникюр с камъни . Камъни за нокти – чудесен избор в вечерна мода. Стилисти предлагат изискания рокля да изберете ярки нюанси лакове и гел. Ако искате да създадете демонстративный образ, тогава най-подходяща се счита за червен маникюр с камъни. Наситени основа с красив декор и непременно ще привлече вниманието на околните. Стилно, за да допълнят или да завършите вечерта лук ще помогне на класическа основа. В този случай най-подходящ се смята за лъскаво черен маникюр с камъни.
Маникюр с камъни

Маникюр с камъни

Маникюр с камъни


Френски маникюр с камъни . Необичайно и елегантната камъни допълват нежна френч. Този дизайн е подходящ за романтичному начин на булката, както и на всеки лук в романтичен стил.
Маникюр с камъни

Маникюр с камъни

Маникюр с камъни


Маникюр под камък . Любительницам дизайн с елемент на камък, без да използвате външен интериор. Днес е на мода и маникюр, под мрамор, камък трохи, бирюзу.
Маникюр с камъни

Маникюр с камъни

Маникюр с камъни


Маникюр с течни камъни . Новост последните сезони се превърна в кастинг за нокти с ефект на течни камъни. Този маникюр се прави с помощта на гелевой основи и фолио. Илюзия камък в такъв случай въплъщава идеята за красивите естествени и скъпоценни аксесоари, което придава изисканост на екстериора, изтънченост и оригиналност.
Маникюр с камъни

Маникюр с камъни

Маникюр с камъни