• (28-04-2016, 16:30)   
  •   0   
  •  492 
Сребро маникюр

Маникюр в цветни тонове, отличен, подходящ за зимния сезон. В края на краищата, студен метал цвят се вписва идеално в една снежна и коледна тематика. Сребърен лак привлича внимание, подчертава изтънчен вкус и същевременно да не изглежда натрапчиво и контрастиращи разгледаме по-смело. Така че сребрист дизайн ноктите да се счита за един от най-разнообразни изпълнения на изискан красив начин.

Модерен маникюр в сребрист цветове


Днес изпълни сребрист цвят за маникюр за нокти могат да бъдат различни начини. В сила от интензивно развитие на изкуството nail-art стилисти предлагат се възползват не само от гел и лак с едно докосване на красивия метал. Придават чист блясък и сребристи обувки също могат да помогнат с кристали. Но изискан интериор е по-добре да се използват в сватбена начина, вечерната мода, както и луках към изхода. По този начин, стилисти предлагат се направи дизайн в сребрист цвят, в зависимост от избрания гардероб и обстоятелства.
Маникюр със сребрист лак . Най-общо се считат за идеи за маникюр със сребрист лак. В този случай можете да направите ежедневието дизайн, накрасив ноктите однотонным лъскав лак, или да придадат образ нотка тържественост, като към своя nail-art сребро модел или модел.
Сребро маникюр

Сребро маникюр

Сребро маникюр


Маникюр със сребърни пайети . Най-лесният, но много красиво се смята за дизайн на ноктите, със сребристи пайети. Декоративен лак или прах могат да действат допълнение към тематическому новогоднему или празничната маникюру, а също и стилно завършване на френч.
Сребро маникюр

Сребро маникюр

Сребро маникюр


Маникюр със сребърно фолио . Много странно изглежда сребърна фолио за нокти. С помощта на лъскава хартия може да се направи красива тапицерия в лунна и френски маникюре, а също така да изберете фантазийную фолио и се покрива с него ноктите напълно.
Сребро маникюр

Сребро маникюр

Сребро маникюр


Гласове маникюр в сребрист цветове . Да се подчертае изтънченост, елегантност и добавя нотка лукс ще ви помогне сребърен леене на ноктите си. Такъв маникюр вярно допълни течни камъни или кристали. За разлика от дизайна с фолио, корнизи изглежда по-спретнато, обемно и ви позволява да записвате чертежи на всеки вкус.
Сребро маникюр

Сребро маникюр

Сребро маникюр