• (9-05-2016, 18:49)   
  •   0   
  •  1586 
Маникюр френч 2016

През 2016 г. най-популярните и универсални за всякакъв начин маникюр остава френч. Такъв дизайн стилисти предлагат и за нарощенных, и за естествени нокти. Френски маникюр стилно украсена с всякаква дължина и форма на ноктите, което още веднъж говори за своята универсалност. Разноплановость този вид дизайн се наблюдава и в модерните идеи на френч-маникюр 2016. Това дава възможност да направите стилен избор за всеки гардероб – молодежному, вечернему, кэжуал и дори спорт.

Модни тенденции френч-маникюр 2016


Основната идея на френч-маникюр 2016 стана красиво решение в обзавеждането на ноктите. По този начин, изразителността, представителство и елегантност – това са основните тенденции френски дизайн през този сезон. Нека да видим, кой френч-маникюр е популярен през 2016 г.?
Класика . Най-универсален, подходящ за всяка ситуация и гардероб се счита за френч с бяла ивица и натурной в основата. В този вид също е позволено избор на млечни, прасковен цвят и бледо розов лак.
Маникюр френч 2016

Маникюр френч 2016

Маникюр френч 2016


Фолио, пайети, корнизи . Модерен стил френч-маникюр 2016 се счита за дизайн на милениум. Използването на блестящите фрагменти непременно ще привлече вниманието на стилен ноктите. Въпреки това, ако в последните сезони популярен вид облицовки са бульонки, глиттер и декоративен блестящ пясък, сега този декор е загубил значение. Тази година френч-милениум модерно да се направи с помощта на фолио, пайети или да добавят гласове злато модели.
Маникюр френч 2016

Маникюр френч 2016

Маникюр френч 2016


Многоцветен френч . Идеален избор за топлия сезон и за гардероб в младежки стил ще бъде комбинация от различни нюанси на френски дизайн. Модерен цветен френч-маникюр 2016 дъгата се счита за nail-art, контрастиращи на абстракция, както и броская основа с отделяне на линия край класически бял цвят. Този дизайн е отлично под тренд на този сезон – ярки стил.
Маникюр френч 2016

Маникюр френч 2016

Маникюр френч 2016


Фен-френч с декор . Фантазийный френски маникюр – стилен избор за всеки ден, както и за тематичен изображения. Тази година модерен решение се смята за съчетание на френча с лунен дизайн, декорация кристали, течни камъни, както и красива картина. Голяма популярност получили контрастни абстракция, цветни рисунки и анималистическая тема. Но и обикновен цветен френч все така актуален.
Маникюр френч 2016

Маникюр френч 2016

Маникюр френч 2016
Заедно с"Маникюр френч 2016" също четат: