Всичко от света на
модата
» » Тази интересна облекло в стил vintage

Тази интересна облекло в стил vintage

13-10-2014, 09:20
1259
0
Популярността на дрехи в стил vintage расте всеки ден. Защо всички fashionistas влачат на "стара"? Как правилно да купуват реколта неща? Къде може да се намери истински реколта? На всички тези въпроси ние ви с удоволствие ще ви отговорим.
Тази интересна облекло в стил vintage

Ще се съгласите, ни винаги надделява в миналото. На нас ни изглежда, че двадесет, тридесет години всичко беше много по-интересно, отколкото и сега. Живот, отношения, мода - всичко е специален. В миналото всичко беше пропитано достойнство, което в днешния свят е останало много малко.
Тази интересна облекло в стил vintage

Вероятно затова модерни момичета все по-често избират дрехи в стил vintage, а не коротенькие рокли и токчета безумна височина. За някой реколта неща, това е истински боклук, а за други невероятна находка. Каквото и да беше, реколта облекло винаги привлича към себе си внимание и е интересна, така че, ако искате да изненадате всички с новия си начин, тогава такива неща определено са полезни.
Тази интересна облекло в стил vintage

Vintage е стил, който обединява в себе си различни епохи, започвайки от 10-те и завършва с 80 - те години на хх век. На всеки десет години има своите особености, своята история и култура. Така, например, в тридесетте години е популярна джаз, цигари и червено червило . През петдесетте години на света правила за елегантност, а през 60-те луди хипи.
Тази интересна облекло в стил vintage

Това, което липсва на жените, че те предпочитат да носят винтажную дрехи? -На първо място уникалност. Сега ние навсякъде виждаме едни и същи неща. И дори марка дрехи, която струва огромни пари, които могат да си позволят далеч не е всичко, има тъмнина клонинги.
Понякога изглежда, че нашите хора са се научили да правят фалшификати много по-рано, отколкото да пиша. Не е много хубаво да се види по улиците на жените в същите дрехи като теб. Особено, ако преди това продавачът ви е уверил, че тези рокли няма да имате никой.

Как правилно да купуват и да носят реколта неща


Не всички неща може да се нарече винтажными. По-точно да се каже далеч не е всичко, което е останало в сундуке вашата баба е възможно днес да се носят. Реколта дрехи трябва да бъде безупречно качество. Няма дупки, а от това по-следи техния престой молец не трябва да бъде.
Тази интересна облекло в стил vintage

Намирането на интересна древната нещо, както трябва, я изпиране и нагладьте. Може би трябва да си малко перешить на вашата фигура. Но това не ще ви силно харчат пари.
Въпреки цялата красота на винтажной дрехи не забравяйте, че ще нося неща, които са до вас някой сложете. Всяко нещо в този свят има своя история, тя помни събития и емоции на собственика му. Ако сте любезни отнасяте към своята енергетика и страх влияние върху нея предишните собственици на дрехи, тогава ще е по-добре да не се носят реколта.
Тази интересна облекло в стил vintage

Да се намерят качествени неща в стил vintage можете на няколко места. Първото - това са шкафове и сандъци вашите по-възрастни роднини и познати. Баба винаги е обичал да купувате много дрехи, а след това я пазим, така че нито веднъж и не е облечена. Отлично рокля в стил стиляг вие с лекота там ще откриете.
Тази интересна облекло в стил vintage

На второ място - това са специализирани магазини. Сега такива има в почти всеки град е, че говори за возрастании популярност винтажа. В този магазин не само ще намерите широка гама от неща, но и да се възползват от консултация. Служителите ще ви помогнат да се комбинират нещата и да създадете незабравим образ.
Тази интересна облекло в стил vintage

Трето място за търсене винтажа - това е интернет. В него сега може да се намери всичко, което пожелаете. Само че има вероятност, че ще ви изпратят на винтажную нещо ужасно качество. Така че се купуват неща, само от доказани фирми и продавачи.
Тази интересна облекло в стил vintage

За да изглежда стилно в винтажной облекло трябва да се научите да комбинирате с модерни неща. Ако ще да отида в града в старинна рокля, да, дори и обувките си на 80-те години и при това главата ви ще бъде прическа в стила на 60 - те години, ще изглежда много странно.
Тази интересна облекло в стил vintage

Друг е въпросът, ако сте дополните рокля от 70-те модни туфлями на висок ток и стилен клатчем от " Прада". Се научите да комбинирате нещата от различни епохи - това е истинско изкуство, постигнув което ще намерите уникален стил.
Допълнени с модерни дънки и гамаши може кожена курточкой 80-те години или вязаной кофтой. Изглеждайте страхотно реколта капачка. А от бижута изобщо не може да отмести очи.
Тази интересна облекло в стил vintage

Облекло в стил vintage придава на всяка жена таинственнось. Ако не се осмеляват се носят такива неща в ежедневието, опитайте се да подредите парти, в ретро стил . След това вие и вашите приятели ще можете много да се насладите на вашия нов стилен начин.