Всичко от света на
модата
» » Модерен и необичайни скъсани дънки 2013

Модерен и необичайни скъсани дънки 2013

13-10-2014, 09:36
2640
0
В рамките на следващата 2013 г., скъсани дънки ще са особено модерни. Въпреки факта, че мнозина смятат, че тази дреха не е най-женствена, облечена момичета не спират. Ако ви се иска да внесете разнообразие в своя гардероб тогава не се колебайте, купувайте си скъсаните дънки.
Модерен и необичайни скъсани дънки 2013

Скъсани дънки отдавна са популярни. Модерен раскрепощенный стил не приема ограничения и рамки. Облеклото трябва да е удобно, но в същото време интересна, ярка и секси. Скъсаните дънки са точно такива.
Такива дънки ви позволяват да прояви своята индивидуалност. Дупки, разрези - това е възможност да изненада света и да се покаже на добра фигура.

Защо скъсани дънки в последно време са толкова популярни?


Отговорът е прост - този стил дънки драстично се различава от строгите делови костюми. Бизнес стил дрехи задължава да спазваме правилата на етикета, е символ на взискателност и коректност. А да бъдат консервативни съвременната младеж не иска. Ето защо те предпочитат да се носят дънки, вместо бизнес панталони .
Модерен и необичайни скъсани дънки 2013

Режат стари дънки са започнали около шестдесет години. На първо място това са започнали да правят във Франция, а след това в САЩ. Популярното в онези времена хипи движение добавя джинсам по-голяма слава. В края на краищата, те като никой не обича да протестират срещу общоприетите правила и норми.
Битува схващане, че скъсани дънки са само бедни хора или тези, които не са твърде размишляват над с външния си вид. В действителност това не е така. През 2013 г. скъсани дънки ще се насладите на още по-голяма популярност, а всички, защото известните в света дизайнери ги използват в своите колекции.

Какви са


В рамките на следващата 2013 година ще бъдат в сила различни фасоны скъсани дънки. Ако искате да сте в крак с най-новите модни тенденции, то тогава обърнете внимание на скъсани дънки.
Естествено колкото повече дупки са дънки, толкова по-предизвикателно и брутально те изглеждат. Точно такава прическа ще бъде особено популярен през 2013 година. Модни дънки, не е задължително да бъде син, дизайнери призовават да експериментират и да носи зелени, черни и дори червени дънки.
Модерен и необичайни скъсани дънки 2013

При този плат трябва да има много scuffs и драскотини. И, разбира се, като най-малко 50% от повърхността на дънки трябва да има дупки и разкъсвания. За да изглежда стилно в тези дънки, струва си внимателно да събере всички останали детайли на гардероба. Например, по-добре да се откаже от широк колан и големите аксесоари.
Модерен и необичайни скъсани дънки 2013

Смелите момичета ще могат да носят скъсани дънки - унисекс. Тези дънки са един вид приятелка: те се свиват до щиколотке (плътно облегают крак под коляното), а в областта на бедрата достатъчно широка (абсолютно не наблягат на свещеника). Дупка намали най-вече на колене.
Особено модерни ще бъдат дънки с разнообразни разфасовки. Те могат да бъдат вертикални, хоризонтални и дори намира диагонално.

С какво се носят скъсани дънки през 2013


Взема решение да се носят скъсани дънки, помислете добре. Те трябва да отговарят на едно място. Ако сте в тази премяна дойде в офиса за работа - изглежда ще е най-малкото странно. Толкова не си струва да се носят скъсани дънки на първата среща с родителите на един човек или на театър.
Модерен и необичайни скъсани дънки 2013

А ето в нощен клуб с тези дрехи можете спокойно да се носят. В подобни заведения тя ще изглежда подходящо. Точно като на разходка в парка, на стадиона или среща с приятели.
До джинсам този фасона са идеални дългите прости потници и тениски. Във вашия премяна е твърде ярък спускане, така че отгоре трябва да бъде скромен.
Доста добре с окъсани дънки съчетава класически сака намаляване. Обувки също може да бъде екстравагантна. Не носете широки скъсани дънки, заедно с туфлями на висок ток, а ето зауженные е възможно.
Има доста откровени фасоны дънки. В тях много разрези на бедрата. Носят ги само в случай, ако сте сигурни и имате упругую свещеника.
Скъсани дънки през 2013 ще се радват на огромна популярност. Така че не забравяйте да си купите подобна на модел.