• (24-05-2016, 15:44)   
  •   0   
  •  251 
>
Рокличка 2016

Една от най-популярните цветове за женски рокли през 2016 г. остава стилна ивица. Този прост, елегантен, но в същото време е много интересен принт представен в новия сезон с още по-голяма гама от избор на цветове. Например, в сравнение с предишните модни периоди, през тази година в тенденция тъй като класически цветове ленти, така и комбинация от наситени нюанси. Също дизайнери предлагат красиви рокли с вертикални, хоризонтални, диагонал и абстрактно принтом, което говори за голямо разнообразие не само от модни стилове, но и модели. Освен това, сега ивица се използва не само в ежедневното, но и в различни други стилове. Разбира се, този принт не е подходящ за вечерно облекло. Обаче модни фасоны на изход, модели за плаж, строга класика, както и рокли на романтика в ивицата тенденция през лятото на 2016.

Модни летни рокли в райе 2016


Вероятно мнозина смятат, че рокли в райе представени само в плажни колекции на 2016 г. за момичета. И не е изненадващо, тъй като първата асоциация с модерен принтом идват точно в съчетание с морски стил. Въпреки това, тази година стилна ивица – това е не само популярна тельняшка. Нека да видим какви са рокли в райе модерни през сезон 2016?
Плажни рокли в райе . Разбира се, на първо място трябва да се обърне внимание модели плажен гардероб. Популярно в последните сезони рокля-риза с хоризонтални принтом черно-бяло или синьо-бяло съчетаване на всички и в тенденцията. Но заедно с него дизайнери предлагат леки къси sundresses с вертикална расцветкой, а също и красиви лети фасоны в пода, блестящата ивица.
Рокличка 2016

Рокличка 2016

Рокличка 2016


Рокля-риза в райе . Най-точно, но не по-малко модерни модели се считат за кэжуал в фасоне риза. Такива рокли, представени в класически цвят или пастелни цветове. Този вариант е идеален избор за всеки ден.
Рокличка 2016

Рокличка 2016

Рокличка 2016


Рокля-калъф в ивицата . През 2016 г. дизайнерите не обделили модерен расцветкой модата, които предпочитат класиката или соблюдающих строг дрес код. Изтънчено рокля-стилен калъф ще покажат вашата индивидуалност и оригиналност, въпреки сдържан стил. Защото за такива рокли-популярните цветове в принте се считат за ярки комбинации, както и контрастиращи цветове на класически и цветен гама.
Рокличка 2016

Рокличка 2016

Рокличка 2016


Копринените рокличка . Изящно и елегантно модерен принт страхотно в изящните копринени модели. Популярен фасоном рокли в райе от коприна през 2016 г., се превърна в свободна сива врана къса дължина. Този костюм е чудесен избор за начина на излизане или на ежедневните лъкове в горещ период.
Рокличка 2016

Рокличка 2016

Рокличка 2016