Всичко от света на
модата
» » Пола лале и образи за нея

Пола лале и образи за нея

13-10-2014, 09:41
1499
0
Пола-лале - това е пола с форма на лале, чашката на който гледа надолу. Горната част на поли е дълъг приятелка, дължина-малко над коляното.
Пола лале и образи за нея

Този стил измислен е много отдавна. Претерпевали промени и дължина, както и различни допълнения под формата на джобове, драперии, многослойности. Но повечето от поли-лалета на нашето време все пак изглеждат модерно, без цвят на ретро, 60-те години. освен това, тази очарователна модел е лесно да шият сами по себе си.
И така, предлагаме, пола-лале: на образи със собствените си ръце.
Помислете за поетапно стъпки в тази посока:
1. На преден платното поли прочертить кокетку.
2. На страничния ръб на задната част на полата смени стойност, която е равна на ширината на кокетки на линия странично парче предната част (8 см).
3. Линия на долния ръб на кокетки задната част е леко извита.
4. Отпред да начертаем линии под формата на две вертикални линии. Странична помощна трябва да се проведе в средата на вытачки до линията долу. Предната поддържаща трябва да се проведе от средата на вытачки до средата на форхенд.
В зависимост от конкретния вид модели на пола-лале, броя и разположението на горните линии има много възможности за избор.
5. Отсече кокетки, затвори вытачки, отреже филийки.
6. Предната част на полата се разширява само отгоре - по линията на най-всичко остава без промяна.
Наметив линия, нарязани на предната част, не dorezaya до края. Слайд тези части пола на разстояние, равно на дълбочината на гънки (около 3-5 см).
7. От задната част на силует се променя така, както и предния, или остава прав. В съответствие с това, може да бъде два варианта на разпределение на друго вытачек в общия сбор, след като отсече кокетку:
а) в задната част на поли две вытачки се обединяват в една, и удлиняясь на1 см, разположени на средата;
б) разтвори за вытачек бъде разделена на две части-едната се слага в страничния ръб, а другият - в средната.
Пола лале и образи за нея

Пола-лале, выкроенная със собствените си ръце, ще ви е особено пътят, в края на краищата, вие сте инвестирали в нея своето вдъхновение, своя труд, своята неповторима индивидуалност.
Прическа тази пола е най-подходящ за пролетта и лятото. Шьется тя, като правило, от леки материи. Такава пола изглежда страхотно с танкеткой, карфица, ботильонами токчета и туфлями-лодочками. Трудно е да се каже, съчетано ли пола-лале с обувки без шипове (балет апартаменти и др)
Много дизайнери против тази комбинация, те смятат, че той укорачивает краката визуално. Но и сред известни личности все по-често се срещат точно такъв възможност за комбинация с тази пола с обувки. В "звездна" среда "лалета", които се носят и с балетками, и дори със сандали, като, например, прави това актрисата Рийз Уидърспун. Вярно е, че поли за носенето на такива обувки са малко по-кратък - до средата на бедрото, тъй като "мини" в комбинация с обувки без токчета изглежда чудесно.
Пола лале и образи за нея

Лекота, непринуденост, крехкост и високомерие момичета в поли на този стил могат да се подчертае не само специално подбрана под "лале" обувки, но и от различни съпътстващи аксесоари, а също и добре подбрана декорация, селектирана горна част, с оглед на общия стил, прически , цвят на косата, очите, грим да не забравяме и за характера движения, в съответствие с особеностите на поведението на обладательницы поли такова намаляване. Особено красиво, че изглежда добре и носи пола-лале, выкроенная със собствените си ръце, защото сте правили за себе си точно така, както ви това искал.
Що се отнася до най-високо под полата на лале, може да се избират за всеки вкус във всичките му разновидности: ризи, блузи, тениски, теми, къси сака и сака . Чудесно ще бъде и комбинация от пола-лале с корсетами и топами-бюстие.
Пола лале и образи за нея

Забележително е, че тази прическа поли наистина разнообразни. Можете да го носите и на работа, и на разходка, и в някои случаи да се използва като вечерен тоалет. За бизнес стил нея трябва да се комбинират със строги ризи, блузками с оптични щампи от тежки материали. Лек и изискан начин ще се създаде ансамбъл поли със светла лека блузкой.
Подходящ пола-лале на жените с висок и със среден ръст. Ниски момичета пола ще бъде малко полнить и съкращаване на растежа.