• (29-06-2016, 17:19)   
  •   0   
  •  359 
Мелирование 2016 на къса коса

Мелирование почти винаги е на мода. Разбира се, понякога популярността му малко се понижава, но само не през 2016 г.

Модно мелирование на къса коса 2016


Особено популярно съчетават модни прически за сезона с мелированием през 2016 г., тъй като точно такъв тандем е в състояние да създаде ярък и стилен начин. Сред лидерите на този сезон по популярност техника мелирования, в които се създава ефект на природни направления, выгоревших под лъчите на слънцето. Всички тези опции мелирования почти не засягат корените на косата, което позволява да ги запишете в по-здравословна форма. Освен това, прераждане направления тъмни корени не изглеждат инородно, а хармонично се съчетават с по-рано направени от оцветяването.
Най-горещият тренд мелирования на къси тъмни и светли косми 2016 – бликующая техника. Тя е сложен за изпълнение и изисква голямо майсторство от фризьорския салон. При такъв мелировании капитана използва веднага някои тонове боя, а не само светлите, но и на цвят, и посегментно изсветлява косата по този начин, за да е замислена ефект игри лъчи на слънцето в здрави, всъщност "огледално" на косата. По-лесен за изпълнение на подвидом този мелирования е брондирование, която използва четири нюанса-светъл цвят.

Какво още мелирование сега на мода 2016?


По-лесни за изпълнение на техника също са популярни. Те дават не толкова интересен и категоричен ефект, но, въпреки това, визуално увеличават обема на косата, придават им по-здравословен вид.
Сред вариантите мелирования с прилагането на няколко нюанса на най-актуални балаяж , калифорния мелирование и шатуш. Всички тези техники оставят тъмни корените на косата, създаване на постепенен преход на цветове към кончикам към все по-светло. В резултат на това се получават направления различна степен на избелване, което създава игра на нюанси и изразните моден ефект.
А ето оцветяване с прилагането само на два цвята – омбре и сомбре – все пак се правят твърде рязък контраст между корените и върховете, така че не се използват толкова често. Въпреки, че ако вашата цел е да се създаде именно броского и неординарного начин, може да се използва и от тях. Освен голямо разнообразие от средства за домашно боядисване на коса ви позволяват да се постигне желания ефект и в домашни условия.Мелирование 2016 на къса коса

Мелирование 2016 на къса коса

Мелирование 2016 на къса коса

Мелирование 2016 на къса коса

Мелирование 2016 на къса коса

Мелирование 2016 на къса коса

Мелирование 2016 на къса коса

Мелирование 2016 на къса коса

Мелирование 2016 на къса коса