» » Модни тенденции на лятото на 2017: преглед на Yavitrina
 • (2-09-2017, 13:08)   
 •   0   
 •  106 


 • Специалисти цена-агрегатор Yavitrina.ru проучени предпочитания покупательниц през това лято. Да се определи модни тенденции помогна търсачката на сайта искания, които жените инжектира по-често.
  Модни тенденции на лятото на 2017: преглед на Yavitrina

  Една от тенденциите на лятото на 2017 — кратък халба бира-топ, гармонирующий с пола или панталони с висока талия. Очевидно е, че този топ по-подходящ тънък момичета.
  Една от най-актуалните тенденции — открити рамене. Това могат да бъдат рокли, блузы, пуловер или топ.
  Що се отнася до цветови решения, а след това първенството принадлежи на цветя принтам. Ги прилага на всички елементи на летния гардероб: рокли, блузи, тениски и брючные костюми. Цветя, пряко свързани с лятото, така че неща, които са украсени с такива щампи, не изискват акценти под формата на ярки чанти или обувки.
  Модни тенденции на лятото на 2017: преглед на Yavitrina

  Експерти Yavitrina обърна внимание на нарастващата популярност на тениски, украсени смешни фрази, цитати, лозунги. В интернет сега е лесно да намерите по-малки компании, които произвеждат тениски с оригинални надписи.
  Не е тайна, че модата циклична. В тенденцията отново изтъркан деним — дънки, дънкови якета, жилетки, шорти, богато украсени с ресни, ожулвания, бесформенными изрезки и др. от Тази тенденция, за която също се характеризират с апликации, светеща украса, живопис и ленти, перекочевала от 80-те години на миналия век.

  Не стои на едно място и плажната мода. През лятото на 2017-та е особено търсен от жилетки за плаж, необичайни бански костюми с оригинални щампи. Много дизайнери и модни критици са единодушни, че за пълноценна почивка на море всяко момиче трябва да има в гардероба на закрит и открит бански костюми — по-добре на няколко модела.
  Друга тенденция в женската лятна мода, която са проследили специалисти Явитрина — рокли бельевого тип. Може много да се разсъждава за спорности на подобни съоръжения, но популярността им говори сама за себе си — те са изключително търсени от модата през 2017 година.
  Агрегатор на цените https://yavitrina.ru предлага не само дрехи. Тук широко са представени най-различни търговски категория: домакински уреди, електроника, прибори, инструменти и приспособления за градината. Yavitrina — това е информация за цени, промоции и отстъпки в руските интернет-магазини. Всеки продукт съдържа подробно описание на условията за закупуване и доставка.