Всичко от света на
модата
» » Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима

Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима

10-10-2017, 12:27
510
0

Изкуството на съставяне на стилни образи – не е толкова проста работа, защото тя ще изисква от вас не само знания актуални тенденции , но и умения, за да събере грамотни комбинация от всички елементи на изображението, започвайки с палто , рокли , панталони , прагове и блуз, и завършва с обувки и чанта. Освен това, колкото и да е странно, именно чантата е един от най-трудните за опитомяване на аксесоари.


В идеалния случай тя се превръща в основен акцент на лука, носи в него прясна и неординарную едно докосване, позволява да се подчертае вашето днешното настроение и мироощущение, в противен изхода – се превръща в банален нещо, което служи само за носител на ежедневника, телефон, козметика и ключове.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
През 2018 година модни чанти удари fashionistas на изобилие от ярки нюанси

През новата година дизайнерите ни предлагат голямо разнообразие от възможности за изява, като колекция от красиви, стилни и разнообразие от чанти. Освен това, на одитни модни дизайнери дават ясни съвети, с какво и как си заслужава да ги носят и мач. Всяко момиче може да вземе на въоръжение на най-великите идеи за комбинации от дрехи и аксесоари, след като внимателно разгледа демонстрация на париж, миланских, лондон и ню йорк на модните подиуми.


Ако говорим за най-емблематичните тренд, може да се отбележи, че модни чанти успели да влязат веднага под две противоположни по посока на тенденциите. С от една страна, са много популярни класически строги модели в черен цвят. От друга страна – модни дизайнери решат да не ограничават полета на фантазията, чрез отпускане на колекции, представляващи изключително голямо разнообразие от свежи и необикновени идеи, така че смелите дами могат да купят един сладък аксесоар, разработен в най-необичайна форма.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
Смелите експерименти с форма и цвят на кейт Спейд и Mimski Ricci

Определено чанта във формата на животно, цвете, полилеи, кола или пакета мляко, ще се превърне в привлекателен акцент дори в сърцето на един ясен лука. Традиционните форми също не са оставени без внимание. На модните подиуми могат да се видят разнообразни скитник и портфейли, клатчи и минодьеры, раници и чанти. На върха На популярността класически модели на 60-те години с изразени геометрични форми, както и на динамичните тенденции на 80-те, изпълнени в стила на glam rock, които засягат изобилие от пряжек, копчета и плетеници от метални верижки.


Модерен покори Олимп стилна подражанието – днес е добре дошъл, ако вашата чанта повтаря принт в облеклото, както за черно-бели лъкове най-доброто решение ще бъде интересно цветово решение, като основен цвят се превърна в син в цялото му разнообразие. Цялото това великолепие и повече от широка гама точно простимулируют да закупите далеч не е една нова чанта. Но за да сте точно са успели да направят правилния модерен избор, нека да обсъдим модни чанти проба 2018 година малко повече.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
Основен материал за чанти 2018 г. – от кожа на влечуги или нейната имитация

Тенденция №1: Модерен цвят


Колекция 2018 година смайващо разнообразие от колористических решения. Определено дизайнерите не са решили да се откажат изцяло от традиционния черен цвят, защото именно такава чанта се счита за основно и лесно комбинируется с всякакви дрехи. Дамска чанта от черна кожа, се намират не само в класически фасоне, но и в сегмента на вечерни аксесоари. При този гуру на модата са представени множество модели в ярки цветове.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
Etro и Гучи основен негов нашественици разнообразна монохромную класика цветен интериор

Така, например, Fendi са направили залог в модерен цвят на пролетна трева, кейт Спейд – студените оттенъци на червеното, Wicket Ricci – весел жълто, марка Roksanda избрал като един от фаворитите цвят фуксия, а Carven демонстрира модел в благородно вино тон. При този цвят фаворит на дизайнерите са се превърнали в "петдесет нюанса синьо".


В тенденцията на най-различни вариации на този скъп и интересни цветове – от прозрачни и хладно синьо до тъмно синьо, вносящего нотка на знатен произход в най-обикновен лук. Тенденция с удоволствие ще подкрепи "Гучи", Iceberg, Issey Miyake, Roksanda и Versace. Синя дамска чанта очарователни както в чист цвят, така и с акцентными детайли под формата на зелени, розови, оранжеви или кафяви ленти, химикалки или вложки.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
Мастхэв 2018 г. – моден сини чанти на Gucci и Versace

В продължение На огромен период от време, избор на аксесоари представи едно правило, гласящему, че чантата трябва да са в цвят съвпада с цвета на обувките. Съвременните дизайнерите счупи това е представа, отнеся му към категорията на отживших и неизискан, но това важи само за монохромни решения. Сред безусловных must have 2018 година, трябва задължително да спомена чанта, подбрана по цвят или централен принт други предмети от гардероба.


Момичета, които се притесняват, че не могат да се подчини на този труден тенденция, може да дойде по лесния начин, като изберете аксесоар и от гледна точка на 100% съвпадение на цвета. Най-висшият израз на чувство за стил през 2018 година ще чанта, е повторяющая сложни щампи, мотиви и декор на вашето палто, рокля или костюм. Така, например, клатч от Elie Saab точно повтаря цветово решение и ленти блузы.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
Модни подражанието в последните колекции на Victoria Beckham и Fendi

Fendi показва принтованый ансамбъл от рокля и вместительной чанти, MM6 Maison Margiela предлага най-деликатните сет в остромодной флорален дизайн, Victoria Beckham дава предпочитание на едно просто, но броскому комбинация от черно-белите ленти, както моделиране на Versace създаде колекция от чанти, мимикрирующих под сложен принт на костюма в най-малките детайли.


Тенденция №2: Модерни материали


Черна или цветна кожа – това е фактура, която винаги ще се радват на повишено внимание дизайнери. 2018 година не е изключение – модни дизайнери показаха максимален брой решения, при изпълнението на които са приложили този пластмаса и красив материал. На върха на тренда – кожени скитник, кросбоди и правоъгълни чанти твърда форма, които толкова обичат момичетата, работещи в офиси, в края на краищата този модел е незаменим атрибут на рафинирана бизнес стил.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
Кожени чанти твърда форма от марките Fendi и Max Mara

През 2018 година е без модни иновации: Etro решили за докосване на бохо, декорировав чанта необичайни висулки, Fendi са предложили чанта във формата на микро-саквояжа, Гучи не отрече удоволствието да приложите на декор от маркови цветове на къщата. Марки Max Mara и Orla Kiely предложиха доказан времето на класиката, защото в света на модата винаги има място за неща, които никога не напускат хит-парад, модни аксесоари.


Рисунки, които показва ни природа, винаги са били обект на внимание дизайнери, защото шарки по кожата на влечугите се различават невероятна гармоничностью и съвършенство, не нуждающимися в допълнение и корекция. Пореден моден година изведе в любими сегмент чанти фактурную кожата на питон и алигатор, предоставена в естествени цветове, така и на необичайни колористических решения.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
Змеиные на фактура в новите модни Гучи и Antonio Marras

Ярки представители на тази тенденция може да се нарече Antonio Marras, Fendi и "Гучи". Те показват, че дамски чанти от кожа на влечуги, – това е не само модерен, но и статусно. Основното изискване в този случай само едно – богата текстура, трябва да се подчертае строга геометрична форма на продукта.


Ами, ще продължим екскурзия на най-популярните материали за този моден сезон! Поредният хит 2018 година, стана кожа бодил, който е запълнил всички сегменти на фэшн индустрия. Фантазията на дизайнерите е позволено да пусне колекция от истински луксозни кожени чанти, подчеркивающих статус владелицы.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
Sally LaPointe и J. Martin залагат на буйни длинноворсный кожа

На модните подиуми представя възможности, които напълно отшиты от длинноворсных кожи, чанти, умело украсени пухкави вложки. Да се проследи тенденция може да Kimora Lee Simmons, Sally LaPointe, Versace и Victoria Beckham, които казват, че стилна кожа чанта трябва да се извършва в естествени цветове или да има нежна оцветяване, максимално приближенную до природен оттенку. Прекалено ярки и неестествени цветове в този сегмент през 2018 г., не са добре дошли.


Тенденция №3: Модерна форма на


2018 година, потвърди спазването на клатчей, които този път имат силно изразена геометрична форма. Дизайнерите са решили, че тази "ограниченост" фасона трябва да се компенсира с интериор и материали, така че стилен клатчи са изработени от кожа, сатен, кадифе и парчовых фактури, а като декоративни елементи ги допълват аппликационные модели, ланци, висулки, наперен, брави и цели разсипа страз и перли.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
Модни новости от дизайнери Версаче и Monique Lhuillier

Най – важното- не забравяйте, че съвременните клатч трябва да съдържа само червило, пудреницу и телефон, защото основната му функция – да бъде тенденцията акцент. Elie Saab засилва форма на минодьера луксозни със златни мотиви, Гучи декорирует клатч перли, размер единен ансамбъл с экстракороткими ръкавици, парчовая фактура минодьера от Monique Lhuillier идеално към вечернему комбинезону, а ретро-модел на Versace подчертава своята строгост откровена прозрачност рокли.
Стилни раници през 2018 г. и не ще се движат в списък на външни лица. Дизайнерите са решили, че модата все още имат право на носенето на този изключително удобен аксесоар, пополнив колекция от най-невероятни варианти раници – големи и малки, текстильными и кожа, с матови фактурами, гланцово метален блясък и сложни цветови комбинации.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
See by Chloe и Iceberg доведоха до своите колекции от стилни рюкзачками

Спортни модели на модните подиуми не се вижда, дори и с изключително удобни костюми, от текстилни дизайнери Iceberg предлагат да носят максимално бляскава раници от кожа цвят металик. Rag & Bone, Клои и Versace хармонично вписали рюкзачки в романтични и бизнес лъкове, са създали смеси с дрехи в стила на кэжуал и завладяващ спорт-шик.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
Модната къща Versace е направил раница като основен елемент в образи

Като декоративни елементи предпочитание метален обков във формата на вериги, пряжек и wigglers, на върха на популярността – контрастни цветови решения под формата на млечен и черно, както и синьо и вино колер са. Между другото, дупчица на върха на раницата почти е спрял да играе ролята единствено декоративен елемент – през 2018 година дизайнерите предлагат да носят раници за химикалки, пренебрегването на традиционните мрежи.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
Обемна скитник – основен вариант чанти на Versace и Victoria Beckham

На върха На модния хит-парад е здраво укрепен тенденция от миналата година – чанта-скитник, който толкова вместительна, че ще носите със себе си много полезни неща, без които е невъзможно да си представим живота на съвременните момичета. Актуални скитник може да се види на дисплеите Coach 1941 на идеала предложи чанти в контрастиращи изпълнение на синьо, горчица и вино тон, Versace, дали почит glam-rock, и Victoria Beckham, повторившей в чантата колористические решения джинсового мозайка-костюм.


Паралелно с тази тенденция на вместительные меки чанти, много модни дизайнери са решили да "колкото по-малко, толкова по-добре", и предложи да се носят микро-чанти размер на не повече maiden сключен. Дори и на това мизерном поле за дейност, те успяха да разположат множество декоративни елементи.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
Богата декорация и ярки цветове се показва в тенденция чанти на Gucci и Fendi

Чанти-малютки украшаются бисерными модели, пайети, веригата, контрастни ленти, аппликационными мотиви, метални брави и фантазийными обков. Сред най-ярките представители на тенденция не може да не споменем Carven, Elie Saab, Fendi, Gucci и Nicole Miller.


Ставка, която със сигурност ще бъде печеливш през 2018 г. – необичайна форма аксесоари така че стилна чанта за коктейл-парти, среща или излизане на светлина може да стане най-закачливите и акцентирующим елемент от вашия начин. Така че най-новите модни просто има много необичайни форми и интериор: Fendi се създава впечатление, че в процеса на шивашки дизайнерите смесват горната и долната част на продукта, но закамуфлировали тази грешка е малко луд декор от ярки кожени топки.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
Екстравагантни мини-чанти от марката Fendi и See by Chloe

Кейт Спейд предлага дамска чанта във формата на кактус в саксия – този модел ще се хареса на някой тип Анна Делло Русо, т.е. моднице, не чурающейся эпатажа. Къща Mimski Ricci демонстрира лавандовую чанта, която лесно може да бъде объркан с голям кожен гривната, а в новата линия от See by Chloe моделът е оборудван с цяла камара микро-пликове контрастни цветове, за всеки от които могат да се поберат само малко нещо тук.


Тенденция №4: По-метал


Тенденцията в интериор в стил glam rock отдавна не е на този възход. Дори строги по форма чанти допълнени от доста агресивен интериор под формата на метални нитове, подчеркивающим сила и увереност на съвременната момичета. Например, Elie Saab допълни вечерни чанти сверкающим и хаотичен, интериор от метални елементи.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
See by Хлое и Ulla Johnson предпочитат нитове други видове декор

В съответствие See by Chloe залог е направен в каубойски стил, който подчертава мек велур в оттенке палой зеленина. Ulla Johnson допълва чантата на седлото фантазийными детайли във формата на птици, животни и монети, както Versace вписва в заклепочный декор твърди метални ъгли. Веригата, които изобилстват на подиума проба 2018 г., също винаги са заети трайно място в декор чанти. Нищо чудно, че в класическата чанта на Chanel за веригата вместо химикалки отдавна се смята за същия класика, както и малка черна рокля.
Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
Изобилие от веригата в колекциите на Elie Saab и Monique Lhuillier

В новия фэшн-година чанти с дръжки от веригата и декоративни связками, малко се чува позвякивающими по време на движение на момичето, придават на образа нотка изразена а това е конкурентно. Най-ярко тази тенденция е представен от Coach 1941 Elie Saab, Kimora Lee Simmons и Monique Lhuillier. Между другото, вместительные чанти с веригата вместо дръжки задължително снабдени с кожена лента, издигната през звена, което още веднъж доказва вниманието на дизайнерите към такива моменти като комфорт, удобство и здравина.


Тенденция №5: Декор


През 2018 година дизайнерите са решили, че е прекалено дълго и незаслужено обикалят внимание флористические щампи на аксесоарите. Чанта нов модерен година напомня за Эдемских градини – толкова богато и ярко изглеждат цвета на разцвет на тях цветя и пъпки. Отличителна черта на актуална цветя – голямата цветна бродерия, живопис, акварел и апликации във формата на фантазийных цветя и градински растения.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
Изобильная цветна бродерия от марки на кейт Спейд и Etro

Спомнете си, че това е най-стилно решение 2018 година е съвпадение щампи по дрехите и чантата си. Цветя в този случай само потвърждава тази тенденция. Etro, използвани в клатче асиметрични разположени растителни мотиви, дублиране на мотиви в елегантен костюм в пижамном стил.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
Остромодный цветя декор в дисплеите на Gucci и Fendi

Дизайнерите на Fendi прилагат изпъкнали аппликационные цветя, оттеняющие нежност тънко рокли. Гучи необичайно добавка чанта строга трапецовидна форма расписными цветя, след като дава знак на почит към модата на приложното изкуство. Кейт Спейд справедливо е решила, че пищна цветна градина на черна матова кожа чанти придава на всеки начин на елегантност и женственост.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
Дамски чанти Coach 1941 и Fendi, обзаведени приключенско висулки

Откриването на 2018 година е връщане на декоративни суспензии, които задължително трябва няколко дисгармонировать с чанта външен вид или цвят. Дори и най-строг модел, скомбинированная с необичайна окачване под формата на стилизирани насекомо, животно, цвете или декоративно ключодържател с ресни веднага се превръща в индивидуална нещо, подчеркивающей настроението и характера на момичето. Тенденцията е доста забележимо се наблюдава в дисплеите от модни къщи Coach 1941 Fendi и кейт Спейд.


Модни чанти 2018: снимка + тенденции с хитове есен-зима
Експерименти с дръжки за чанти в колекциите Coach 1941 и Fendi

Нов модерен година донесе със себе си още една необичайна фэшн-иновация: колани са престанали да носят изключително функционално предназначение, се превръща в пълноправен елемент на декора. Да кажем дори повече от това – понякога дръжки и въжета изглеждат много по-интересно, отколкото на чанта или клатч! Така, например, Fendi обшили дръжката на портфейла остромодным кожа, дизайнерите на марката Roksanda небрежно повязали вместо дръжки ярки въжета, Coach 1941 декорировали чантата на седлото каишка в ярка етно-изпълнение.

Интересен по темата
Модерни рокли пролет-лято 2018: новости сезон + снимки
Модерни рокли пролет-лято 2018: новости сезон + снимки
За никого не е тайна, че роклята е една от най-женственных и универсални видове дрехи за представители на нежния пол. Нека ви е чудно вървят поли,
Модни тенденции пролет-лято 2018 в дрехите на модни + снимки
Модни тенденции пролет-лято 2018 в дрехите на модни + снимки
Момичета, които от сезон в сезон следят новостите фэшн индустрията и се опитват да попълни гардероба поне една-две актуални неща, в течение на това,
Модни чанти есен-зима 2016-2017
Модни чанти есен-зима 2016-2017
През есента на 2016 година, мода, чанти пое курс на проста елегантност и практичност. А за специални случаи се предлагат екстравагантни модели, които
Чанти – есен-зима 2015-2016
Чанти – есен-зима 2015-2016
Дамски чанти за сезона есен-зима 2015-2016 смайващо изобилие от модели, расцветками, интериор и форми. Вземете този стилен и такива желания аксесоар
Лак чанти 2015
Лак чанти 2015
Лакирана чанта, дори спокойна цветове добавя начин на блясък и яркост. Изпробвано на дизайнерите и през 2015 г., са представени уникални модели,
Fendi Peekaboo
Fendi Peekaboo
Чанти на Fendi Peekaboo се отнасят към класа лукс. Те са мечтата на много представители на нежния пол, благодарение на своя прекрасен външен вид,
Летни чанти 2015 г.
Летни чанти 2015 г.
Все още не са взели решение за това, кои модни дамски чанти купуват, за да се лятото на 2015 г., съюзът за дълго време? Да не губим време, за да ви
Дамски маркови кожени чанти
Дамски маркови кожени чанти
Ако искате да си купите качествена чанта, обърнете внимание на марковите възможности от кожата. Те са трайни и много стилни. Известни марки винаги се
Чанти - пролет 2015
Чанти - пролет 2015
Красива и качествена чанта - това е инвестиция във вашата привлекателност, доказателство за вашето отличен вкус. Фокусирайки се върху най-новите