» » Модни кожени палта 2018: снимка, тенденции и модели с хитове есен-зима
  • (10-10-2017, 13:07)   
  •   0   
  •  435 

Кожа шубка във всички времена е признак на лукс и статут, осигурява комфорт и определено, де си обладательницу. В нов модерен година кожа, както никога са актуални. Освен това, 2018 година може да се нарече период на абсолютен главенства кожа, ворвавшегося буквално в всеки фэшн-сегмент . На модните подиуми за да можете да видите луксозни кожени чанти и клатчи, пухкави юбочки, рокли и кейпы с изискан кожа интериор, така че без стилен шубки тази година, точно не може да направи!


Модерен асортимент от горната дреха засяга изключително разнообразие. Дизайнерите са решили да не се ограничавате в модели палта, така че можете да изберете някой от вариантите – закутаться в луксозни кожа с дължина до глезена, купи меховое палто до коляното или стилен полушубок. Не са забравили фирмата и за практичните жени, които предпочитат класическата шубки, които може да се носят няколко години подред, вписывая на всички изображения от кэжуал и сити-шик до строги офис лъкове.


Модни кожени палта 2018: снимка, тенденции и модели с хитове есен-зима
J. Martin и Versace съветват модницам изберете шубки наситени цветове

Без внимание, не остана и смели представителки на прекрасния пол – за тях в последните колекции се предлагат необичайни шубки без ръкави, изделия от технологиите patchwork, отговарящи на най-новата мода в многофактурность, и полушубки ярки цветове от экомеха. Отделно трябва да спомена остромодные колористические решения. От една страна, дизайнерите явно по вкус благородство и изтънченост небоядисани кожи, естествени нюанси, които не отвличат вниманието от намаляване на продукта.


От друга страна, за момичета, които дори и в сивите и студени дни не се страхуват да се открояват от тълпата, се предлагат кожени палта и полушубки нежни тонове на синьо, травянисто-зелени и бледо-розов цвят, а също и най-невероятни цветови комбинации, които воплощаются с помощта на patchwork-техника. Най-елегантните варианти на палта, изработени от стриженого кожа. Допълнителна нотка елегантност постига декорация от кожени вложки и обемни джобове, независимо кроем кожа и цепки хем изделия.


Но тенденцията на оверсайз-фасоны все още остава сред модните фаворити, така че в най-новите дизайнерски колекции можете да видите на обемни каракулевые палто и полушубки от изключително длинноворсного кожа, окутывающие си обладательницу уютен спечелването пашкул. Класически кожа остават извън мода, но дори статусная норки все по-често се появява на одитни в непривычном авангардно изпълнение.


Модни кожени палта 2018: снимка, тенденции и модели с хитове есен-зима
Моден еко палта в пастелни цветове от Lilqna Ricci и Max Mara

На върха На популярността – кожени палта и палто от тази астрахан (като в стриженом вариант, така и в кудрявом Shaggy), а ето арктическа, лисица и вълк по-често се срещат под формата на декоративни елементи в воротниках и оторочке ръкави. За това, че при избора на нова шубки не загуби главата си от тази на лукс и сортове, нека да поговорим за най-пиковите тренд малко повече.


Тенденция №1: Каракульча


Нов модерен година спокойно може да се нарече звездното за палта, палто и полушубков от каракульчи, които уверено потеснили с модния Олимп обичайните фаворити – да изкопае дупка в земята, лисица, бобър и дори самур. Като главни модели и ги представи на почти всички гуру на съвременния фэшн индустрия. Да кажем дори повече – модни дизайнери казват, че тенденция навлиза във фаза на повдигане, така че популярността на каракульчи се очаква в следващите две-три години. Този камбэк е наистина невероятно.


Този мех е толкова популярна в средата на миналия век, че пресытившиеся им дизайнери трайно, слагам го в най-далечните рафтове, а каракульча придобива статут на абсолютно немодного и дори възрастта кожа, което си струва да се носят само баби. Това не по-малко, сега шубки от каракульчи са основа на всяка младежка колекция, а на фона на приевшейся норка тя изглежда доста оригинално и свежо.


Модни кожени палта 2018: снимка, тенденции и модели с хитове есен-зима
Нежна каракульча в колекциите на Dennis Basso и Victoria Beckham

Дизайнерите в който веднъж се е убедил, че каракульча е невероятна пластичност, която позволява да донесе в живота най-различни силуети. Тя еднакво добре изглежда в челните редици, класически крое и пури в ограничени бройки варианти, палта и палта. Каракульчу лесно покривка в меки гънки, отшивать изделия във форма на класическата приталенной трапец и комплиментировать декор от контрастни по цвят и текстура роботи.


Dennis Basso, въведени в последната колекция сака, наподобяващи фасоном байкерские якета, обаче строгост, и дързост на това решение бе смекчена от луксозен интериор от норка за яката и ръкавите. Fendi предлагат модницам луксозно меховое палто асиметрично намаляване, което е изненадващо хармонично вписали в образа на стил на спортен шик.


С този същия стилистическим фокус решили да експериментирате "Гучи", обаче доведоха до елегантен съкратена каракулевым кейпом. Виктория Бекъм представи този път елегантен силует във формата на кожени палта-оверсайз с мека линия рамо, съвсем правилно е решил, че такава прическа идеално подчертава фигура и кожа.


Тенденция №2: Maxi-дължина


През 2018 година дизайнерите отново са потвърдили, че на по-дълги шубка създава чудесно усещане за лукс. Именно такъв модел е в състояние да направи от момичето истинска кралица. Нов модерен година е актуализирана на този тренд с помощта на нестандартни подходи в декор и фасоне. Модни дълга шубка почти не е яка – обемисти и обемни яки от длинноворсного кожа отстъпи място на стоечкам и малко отложным воротничкам, изпълнен от контрастен материал.


Модни кожени палта 2018: снимка, тенденции и модели с хитове есен-зима
Обемна шубки макси-дължина от Max Mara и Roberto Cavalli

Прическа дълги кожени палта в 2018 г. трябва да бъде достатъчно кратка, за да не отвлича вниманието от дизайнерски решения в декор и струящегося гладка кожа. В този сегмент в тенденция остригана кожа, така че дори и палта от лисици, тази астрахан, миеща мечка, песца или норка никога не ще има дълги ворсинок, отвличане на вниманието от намаляване. Един от най-актуалните тенденции през 2018 г. – елегантна дълга шубка без ръкави, напомня ни за кралски накидках, например, такава като Dennis Basso.


Max Mara представи още по-екстравагантен вариант, предлагайки модницам палто в техниката patchwork, като обедини в един продукт мека замшу и различни по големина парчета стриженого кожа. Строг черен монолук, който се оказа в крайна сметка, спокойно може да се нарече въплъщение на стил, динамика и броскости.


Тенденция №3: Пищна кожа


На върха На модния Олимп триумфално разби кожа с максимално дълъг дрямка. Някой може да каже, че такива халища шубки изглежда трудно и масово, но това впечатление ще имате само дотогава, докато не примерите това чудо на модната индустрия. Длинноворсная шубка всъщност е много лека и въздушна, окутывающая тялото напълно безтегловно, но много топло спечелването пашкул. На модните подиуми за да можете да видите луксозни изделия от самур, чернобурки, лисьего кожа, кожа на койот и песца.


Модни кожени палта 2018: снимка, тенденции и модели с хитове есен-зима
Dennis Basso и на Martin проповядват лукс елитни буйни кожи,

Най-важното правило – шубка с дълъг дрямка не трябва да бъде дълъг, за да е вашият начин не приличаше на рап-изпълнител на турне. Предимство през 2018 г., се дава на по-къси модели до средата на бедра и кожа жилетам до коляното. Този модел е уникално ще привлече вниманието на момичетата, които се придвижват с личен автомобил е палта ще стоплят, докато се въртим до офис, фитнес или магазин, но нисколечко да не се намесва в това време, което прекарвате зад волана.
В този сегмент най-определена тенденция остават песцовые и фокс полушубки, които имат скрита закопчалка, защото нищо не трябва да отвлича вниманието от изтънченост и фешенебельности роботи, които сте си увит с раменете. Ярки представители на тренда може да се нарече Dennis Basso, облачившего модел в полушубок естествен цвят на козината с обемна яка-качулка, и марката на Lecho, избрания необичайна мръсно-розов цвят, невероятно добре подчеркнувшую кратки приятелка изделия.


Тенденция №4: Мозайка


Още един ярък тенденция на зимата 2018 г., станаха шубки, направени в подходяща техника мозайка. Веднага трябва да се каже, че тенденцията е към многофактурности през 2018 година достигна своя апогей – дизайнери представиха много възможности на тези кожени изделия с безброй комбинации.


Модни кожени палта 2018: снимка, тенденции и модели с хитове есен-зима
Шубки в остромодной налита на бой техника от марки No. 21 и Max Mara

Шубки могат да бъдат пошиты като парчета от един вид кожа, различна по големина и посока на власинките, така и под формата на мозаичных полушубков от малки лоскутков. Всички те, със сигурност, ще бъде връхната точка на лук в стил кэжуал. Още един вариант – комбинация от кожа с материали, различни по структура. Това може да бъде велур, кожа, вязаное платно и дори дантела.


Така, например, Dennis Basso представи невероятно изискан вариант, подходящ за вечерно излизане в светлината на тънки ленти переливчатого кожа на норка изключително хармонично изглежда страхотно в комбинация с фини дантели. Max Mara предлага луксозен вариант дълги кожени палта-мозайка в елегантния песочном цвят, а Versace представи на модно меховое палто в ярък комбинация винен, оранжев и джинсового цвят.


Тенденция №5: Съкратен шубки


Приказно полушубки – успешният избор за момичетата, които не мислят на живота без личен автомобил. Дизайнери не забравят за това, че в света покупательниц на кожени изделия доста сериозен дял заема сегмент автоледи, предлагайки за тях през 2018 г. невероятен брой на удобни кратки шубок. Въпреки че трябва да се каже, че до полушубкам трябва да се вгледаме и момичета, не с личен транспорт. В новия сезон на модните те се различават по яркостта, която е в състояние да изявят индивидуалността на всяко изображение.


Модни кожени палта 2018: снимка, тенденции и модели с хитове есен-зима
Потънала в съкратен шубки от гуру на модата Diane von Furstenberg и Elie Saab

В допълнение, мини-шубки успешно се съчетават с повечето предмети от гардероба на жените, така че можете смело да комбинирате с изгорени панталони, тесни скинни, елегантни поли в макси дължина и пищни поли в стил ню лук. Основното правило е, 2018 – къс шубка трябва да достигне до кръста, изглеждат контрастиращи разгледаме по-смело и няма да има яка или качулка.


Точно тези принципи са показани в последните колекции на Diane von Furstenberg, където е представена полушубок травянистого цвят. Elie Saab повече за душата длинноворсный вариант полушубка, в който светъл синята кожа интересно комбинируется с черна субстрат. Fendi в нов модерен г. повече за душата тенденция анималистика в спокоен шоколадов тон.


Тенденция №6: Палто-поперечка


Изделия, направени от напречно разположени ивици кожа, който вече година заемат първата позиция сред най-ярките тенденции на зимна мода. На модните подиуми за да можете да видите множество възможности стилни решения за подобни модели – шубки, съчетаващ в себе си ленти стриженного и длинноворсного кожа, или комбинации от кожи, които се различават по цвят и текстура.


Модни кожени палта 2018: снимка, тенденции и модели с хитове есен-зима
Изискан поперечки в колекциите на Roberto Cavalli и Dennis Basso

Остават в тенденция и класически варианти на подобни палта, които, въпреки това, изглеждаше невероятно свеж и оригинален, не се нуждаят, при това в кръга декор. Преходи кожени фактури добавят продукт броскости и демонстрират лукс и переливы кожи, в най-изгодна гледна точка.
Дизайнерите са решили, че можете да си позволите да играете почти всеки меху, отшивая напречни шубки от койот, вълк, лисица и норка. Сред видните представители на тренд може да се нарече Dennis Basso, соединившего надлъжни и напречни ивици в луксозен меховом палта, както и Roberto Cavalli, предложившего модницам длинноворсный полушубок в естествени цветове.


Тенденция №7: Экомех


Сред открития минали сезони може да се нарече экомех, който успя не просто да намери своята ниша, но и здраво да стъпи на модните подиуми през 2018 година. Днес може без съмнение да се каже, че экомех спря да бъде доказателство за недостиг на пари, защото го със завидно постоянство се използват в своите колекции на най-модерните модни къщи, сред които Прада, Emanuel Ungaro, Dolce & Gabbana, Hugo Boss и Sonya Rykiel.


Модерен экомех е доста може да изглежда почти неотличимо от естествен "меко злато", а ето и възможности за боядисване и дизайн, той ви дава много повече. Модата във възторг от него, е не по-малко от дизайнери – натурална шубка често се счита за семейна инвестиция на двойката, а след това и десетина години, а ето палто от экомеха може да си позволи да се промени, макар всяка година, винаги остава на гребена на модната вълна.


Модни кожени палта 2018: снимка, тенденции и модели с хитове есен-зима
Fendi и Versace предпочитат шубки от изкуствени материали

Изделия от изкуствена кожа се повтаря тенденциите на естествени кожи – на върха на популярността съкратен полушубки, кожени палта в пода, изделия с дълъг дрямка и техника мозайка, която позволява постигане на невероятни ефекти. Така, Fendi предлага носят елегантен полушубок трапециевидного силует, в който краткост комбинации от черно и бяло е подчертана от ярки акварельным модел, отговарящи на тенденцията на othe.


Max Mara предлага полушубок лаконичного силует без яка на бледо оттенке син. Женственост такова решение още повече подчертава липсата на застежек, както пояс, плътно обхватывающий кръста момичета, не е точно, ще я замразява при студени порывах на вятъра. Може би един от най-екстравагантните варианти предлага Versace – шубка миди-дължина боядисана в техниката омбре, а преминаване от сиво-синьо до ярко ультрамарину комплиментирован пухкава яка винен цвят.


Бонус: Кожени елеци


Тенденцията в кожени елеци трудно да се нарече нова, но той уверено показва тенденция към стабилност и актуалност. През 2018 година дизайнерите донесе го по съвсем различен начин, отколкото в предишните сезони – вариант елеци, надетой на върха на кожени якета, трябва да се каже окончателно и категорично "не!".


Модни кожени палта 2018: снимка, тенденции и модели с хитове есен-зима
Дълги кожени жилетки от модни дизайнери, Sonia Rykiel и Dennis Basso

Сега това е меховое продуктът не ви помогне по време на студения сезон, но резиденти южните географски ширини или момичета, които предпочитат кожа през пролетта или есента, без труда впишут жилетка в ежедневната си гардероб. В нов модерен г. можете да избирате от един изключително широк асортимент от такива продукти – в тенденция тъй като наперен къси варианти жилеток, така и елегантни кожа дължина до коляното са подходящи за вечерно излизане в светлина.


Може би най-традиционно обыграли вземем това космато жилетка, дизайнерите от къща Roberto Cavalli, вписав си в образа в стил хипи-шик с винени кожени панталони и затруднен копринена риза с етнически носии. Модна къща Sonia Rykiel, въведени жилетка в техниката мозайка в комбинация с елегантна рокля, а Dennis Basso обединява няколко пикови тенденции, предлагайки невероятно норковый жилетка с облегалка от переливчатого велур, която успешно смесени в лук с лесен шифоновым рокля.

Заедно с"Модни кожени палта 2018: снимка, тенденции и модели с хитове есен-зима" също четат: