Всичко от света на
модата
» » Модерен маникюр за сезона Пролет-2019: новости от снимката

Модерен маникюр за сезона Пролет-2019: новости от снимката

27-01-2019, 14:38
1385
0
Пролет – най-невероятното време на годината. Още вчера се стопи последните сиви преспи, а днес в храста люляк си пробият път нежно-зелени пъпки. В периода на разцвета и за събуждане се иска и да има нещо добро, ярко, свежо. Например, да се направи маникюр в на пролетните цветове, с мил цветен дизайн.
Акварелни развод, съчетание на меки, пастелни цветове, елегантни рози – това са само няколко варианти за това как може да изглежда един модерен маникюр "пролет 2019". Актуални цветове покрития напълно отговарят за настроението на сезона – това е в основата на цветни нюанси на розово и лилаво.
В модни панели могат да се срещнат връзки на един мрачен, но все още живописния март небето – стилни вариации сиво-синьо. цвят.Повечето тенденция за нокти-дизайн не е трудно да се възпроизведе в домашни условия, с обикновен лак за нокти. Много жени по-приятно да се отдадете на своите нокти именно къща, има нещо в това медитативно и релаксиращо.
А ето екскурзия в салон винаги е свързано с разходка или пътуване, и осезаемо разходите. От друга страна, на кабинковия маникюр днес се изпълнява устойчиви гел-лакове, създадена от майстор на красотата могат да се носят почти месец. Какво да правите красота-процедури у дома, или да посетите салон – вие решавате, а тази селекция от пресни нийл-тенденции ще ви помогне да определите с това, как ще изглеждат вашите невен.Акварел абстрактно изкуство


Модерен маникюр за сезона Пролет-2019: новости от снимката

Художниците често се пишат зимни пейзажи точно акварел. Тя илюстрира прозрачност на въздуха, нежност на младите листа, безтегловността ясно небе. Понякога изглежда, че акварельное платно предава дори звонкую капки тающих ледени висулки и викове греются на слънцето врабчета. Маникюр и звукови ефекти не создашь, но предават лекотата на пролетната атмосферата може лесно.
Акварел рисуване на ноктите – една от най-важните тенденции и новости на този сезон. Въпреки това, не толкова рисувани, колко случайни петна, разводи, капки и полупрозрачни петна. Абстракция на ноктите може да се украсяват чист россыпью кристали, както и да се комбинират няколко акварельных невен с едноцветните.
Избиране на цвят за художествен експеримент, придържайте се към тематична гама: розово, фиалкового, син и сив цвят.

5 пръста – 5 цвята


Модерен маникюр за сезона Пролет-2019: новости от снимката


Маникюр, в който всеки хензел и е покрита с различен цвят или е с отличен дизайн, отдавна се превърна в норма. И много модерен в норма. Благодарение на този раскладу, маникюр оказва нетривиальным, уникален, дори и без прилагането на сложен декор. През пролетта на тази година красьте ноктите си различни видове лакове, веднага 5-та нюанси за една ръце, това е особено добре ще изглежда на къси нокти.
За цветно покритие, обаче, има своите правила. Не разбърква се и среща абсолютно различни покритие, най-малко, в първата половина на 2019-та. Придържайте се към сходни нюанси на един цвят, в полза на такива, може да се разчита на няколко десетки за всеки цвят.
Например, ако искате маникюр в синьо цветове, изберете приглушен синьо небе, в два цвята сиво-синьо (по-тъмен и по-светъл цвят), цвят слонова кост със сини блясък и тъмно пастелно тюркоаз.
Модерен маникюр за сезона Пролет-2019: новости от снимката

По същия начин изберете всяка друга палитра. Но ние не напразно расписали вариант в сини тонове, защото именно тези нюанси – титаните, които се държат ногтевые тенденции този сезон. Освен тях си заслужава да се обърне внимание на гама лилав, син и тъмно зелен цвят.

Не само розови рози


но и като цяло какви са навсякъде. Важното е, че поне няколко нокти, покрити с буйни пъпки пастельного розово, червено, лилаво, или дори сини. Луксозни рози, които обича всяка жена, през пролетта 2019 година ще стане основният за декорация на маникюр. Как нежни цветя цъфтят на ноктите – абсолютно без значение.
Модерен маникюр за сезона Пролет-2019: новости от снимката

Ако си майстор се занимава с трудна рисувани, а след това нанесете бели рози с акрилни бои. Има начин по-лесно – може да просто да използвате плъзгача с понравившимся модел. За справка: слайдер – това е специална тънка стикер на ноктите, което след разпределение на нокътната плоча, че се засилва топовым покритие и носен като обикновен гел лак.
Подплата под розови пъпки, по-добре да изберете светлина, млечно-бял фон. В този случай ще се окаже, маникюр женствена, нежна. Да, резултатът е по-ярка и насыщеннее, вземете за фон син, син или черен лак.

Френски, но цветен


Модерен маникюр за сезона Пролет-2019: новости от снимката


Идеи на тема френски маникюр дори не списъка на изток – толкова много от тях. Ето и сегашната пролет на мода ще влезе следващия вариант видоизмененной класика.
"Чип" на този маникюр в съчетание прозрачен или с телесен лак на основната повърхност на нокътя, с цветна ивица в самия връх. Това е розов цвят на фона заменен с подходящ за вашия тонус на кожата, а бял – в светъл пролетен цвят. Изглежда такъв дизайн, свежи и "веселенько" — това, което е необходимо за април или май.
Модерен маникюр за сезона Пролет-2019: новости от снимката

След като играете с цветовете, след това и промяна на формата не се забранява. Така, цветен върха може да се състои от две ленти, или да бъдат наклонени, украсен с нарисованным цвете. Прибавете към това необичайно френчу няколко блестящи страз и маникюр ще искрят с красиви отблясъци на слънчева светлина.
Цветовете за този френча си струва да събере сочни, но са естествени, близки до тези цветове, които виждаме около нас в края на пролетта. Капак на върха на ярък син цвят, или весело жълто, имат лек зелен или комбинация от розов и лилав цветове.

Обикновен маникюр цветни нюанси


Модерен маникюр за сезона Пролет-2019: новости от снимката

Като не е странно, но в ерата на сложни дизайни в списъка с топ тенденциите за пролет 2019 година е прост обикновен маникюр. Акцент в този случай се поставя само на красотата на цветовете. Няколко водещи красота-пазара марки вече са пуснали цветни палитри, вдъхновени от расцветающим градина след зимата.
Гланцови цветове на люляк, дълбоки пурпурни нюанси на божури, лилаво разцъфти на слънце ирис Тези зашеметяващи цветове е толкова залитат в себе си, че ги блокирате някакъв дизайн би било престъпление. Задължително купете си един-два (една дузина) лак цветна гама, за да им се възхищаваме от цялата пролет. В края на краищата, цветя бързо изсъхват и избледняват, докато маникюр винаги може да се актуализира.
Интересен по темата
Модерен маникюр – есен-зима 2015-2016
Модерен маникюр – есен-зима 2015-2016
Известни марки подготвени за студения сезон есен-зима 2015-2016 – са създали прекрасна палитра, в която ще има и нюанси на мъртви листа и чист
Маникюр от два цвята лак
Маникюр от два цвята лак
Комбинация от два цвята на ноктите изглежда много стилно. Освен това, този дизайн е един от най-новите тенденции. Стилисти предлагат модницам
Цветен маникюр
Цветен маникюр
Цветен маникюр за днес са изключително популярни. Освен това не може да се каже, че в тенденцията от едно конкретно. Стилисти предлагат модерен
Ярък маникюр 2015
Ярък маникюр 2015
През 2015 г. яркостта на мода. А това означава, че е време да получите ярки лакове за нокти и създаване на ръцете стилни шедьоври. Но какъвто и да е
Модерен маникюр - пролет-лято 2015
Модерен маникюр - пролет-лято 2015
През 2015 г., главно в модерния маникюре стомана чист и спретнат ноктите със средна дължина. А останалото - поле за въображението на всяка модата. В
Идеи за маникюр 2015
Идеи за маникюр 2015
Повечето момичета за повдигане на настроението и собствената си самооценка понякога е достатъчно нов красив маникюр. В този сезон на мода са
Сватбен маникюр
Сватбен маникюр
Наближава най-вълнуващите дни в живота си. Вече много са се погрижили, всички готвене изтичат. И ето, най-накрая сте намерили време за сватбен
Ноктите 2014 година
Ноктите 2014 година
През 2014 г. мода смени посоката си в областта на маникюр, и отиваш за ноктите. Сега са на мода кратките невен, ярки цветове и разнообразни
Синята маникюр
Синята маникюр
Не е чудно, че много от съвременните дами предпочитат да боядисват ноктите си син лак. В комбинация с подходящ по цвят дрехи или аксесоари, сини