Всичко от света на
модата
» » Коледен маникюр 2019: снимки на красиви празнични нокти

Коледен маникюр 2019: снимки на красиви празнични нокти

27-01-2019, 14:45
1412
0
Празнични грим и маникюр за Нова година трябва да бъде забавно и невинни. Особено маникюр, защото, ако го направи с помощта на трайно гел-лак, покритие "минава" всичко с теб е триумф и дори малко по-дълго.
Това, разбира се, за новогодишния период, през който всички модницам искате нещо специално: нов необичаен цвят на ноктите, интересна модни текстурата на лака, светъл и нетривиальный декор. Благодарение на тези приятни неща, ние, момичетата, при всякакви обстоятелства се чувстваме магическа атмосфера, идващи на почивка.
Така, какъв трябва да бъде коледен маникюр през 2019 г., за да се засили усещането за абсолютно щастие?
По време на седмицата на модата винаги се връща маникюр с много пайети, декоративни елементи и сложни стенописи. Това означава, че най-важните и радостни дни на зимата могат да си позволят почти всичко – от най-странните рисунки, до невен, покрит със златно фолио.


Но от разнообразието на нова година за дизайн на ноктите, стилисти все пак отделят няколко от най-актуални за тази година варианти. В тази компилация ще намерите невероятни примери за нокти-арт, така и дискретен маникюр – за тези, които в началото на януари, за съжаление, ще трябва да заступить на работния пост.

Класическото изкуство на ноктите


Коледен маникюр 2019: снимки на красиви празнични нокти

За вдъхновение за добър маникюр, ви препоръчваме да отидете в музея на изящните изкуства или художествена галерия. Вижте платна признати майстори, и особено – тежки позлатени рамки, които оградена от шедьоври. Именно тези красиви рамки с swirls, дърворезби и виньетками струва да се повтори в повторенията за празничен маникюр.
И може да вземете един назаем от приятел снимков или стил на писане директно хотели близо картини: смес пастелни ленти с деликатни мотиви в духа на стил ар нуво, или контрастная рисувани в черно-червено-златните нюанси, като на платна модернисти, или, накрая, меки неяркие модели в стил Ренесанс
Коледен маникюр 2019: снимки на красиви празнични нокти

През 2019 г. ноктите могат да станат мембрана за истински шедьоври. Задължително в този маникюре използвайте златен лак, лакове, с пайети, и не се страхувайте контрасти – черно със злато, или лейси рисувани на прозрачна основа.

Маникюр с малки искриМодерен маникюр , за което ще говорим, може да се сравни с чаша скъпо пенливо вино. Спомни си, колко е красива, малките мехурчета се издигат към повърхността – завладяващ спектакъл. Ние искаме да си невен в тази Нова година са толкова красиви!
Коледен маникюр 2019: снимки на красиви празнични нокти

За постигане на такъв традиционно на нова година ефект може да бъде с помощта на всички познати омбре. Само преходът е не между цветовете, а от цветен основи до блестящо покритие. За да маникюр наистина приличаше на чаша шампанско, изберете светлите, топли нюанси, като за лак-основа, така и за глиттера.
Класика в жанра – бял лак със златисти пайети, но в навечерието на 2019 г. опитайте комбинация от светло прасковено тонове с бледо оранжево или коралови искри; бял лак с россыпью розово или светло зелено шиммера.
Желателно е, за формата на ноктите също прилича на елегантен силует на чаша вино. Придайте си ноктите продълговата овална форма, или форма на зауженного с правоъгълно овална върха (но без остри ъгли!).

Нов френски маникюр


Коледен маникюр 2019: снимки на красиви празнични нокти

Традиционен френски маникюр всички носени многократно, така и с вариации са изпълнени с цветен или лунна светлина. В тази Нова година опитайте с друг "френското" иновациите – плавен френч. Принципът е един и същ: за основите на нокътя се използва лак нежно-розов цвят, а на върха е покрит с бял лак.
Въпреки това в новия вариант на преход между цветовете не рязко, а плавно. С други думи, ноктите се получава френското омбре. Изглежда този маникюр неутрално и благородна, но в същото време необичайно – нещо, което е необходимо за новогодишната нощ.

Прозрачен черен


Коледен маникюр 2019: снимки на красиви празнични нокти

Интересна идея за amatures, жар, която е особено добре ще подхождат на къси нокти. Лек полупрозрачен воал от черен лак с кружевными модел, или виньетками етаж, прилича на повърхността на красивия женски отглеждане.

Ако имате романтични планове на тези празници, избирайте такава игриво маникюр. Повярвайте ми, на уговорено той ще доведе до най-правилните асоциация. За да се подчертае невен с прозрачна дизайн, капак на съседните ноктите си с черен лак или лак, цвета на модела, ако изберете да не обикновен маникюр. Добре, ако цветът съвпада с едно докосване рокли, още по – добре-ако ще в цвета на бельо.

От синята каемочкой


Коледен маникюр 2019: снимки на красиви празнични нокти

Кант по ръба на нокътя в този вариант на празничен маникюр не е задължително да бъде син – ограничения на цвят няма. Но самата идея с място на нокътя в тънка рамка изглежда просто божествено! Ако в тази Нова година трябва да изглежда благородна, стилно и елегантно – този маникюр за вас. И още повече, ако ви харесва минимализма, тъй като в този дизайн няма нищо излишно.
Изберете по-светъл лак за основно покритие, а за джантите – контрастен тъмен цвят, най-добре черен. С помощта на джантите, между другото, може визуално коригира форма на ноктите.

Нестандартна геометрия


Коледен маникюр 2019: снимки на красиви празнични нокти

В навечерието на 2019 година си струва да опитате интригуващ цветен маникюр с геометричен модел. Тази зима за смяна на загубена и групи идват кръгове, елипси, криви "дъга" и полукръгове. По-обичайните форми – квадрати и правоъгълници, остават на модната сцена, но стават все по-хаотични.
Украсете своите невен разноцветни фигури в духа на пэчворка, или опитайте с минималистичен дизайн с тънки линии зигзаги. На мода 2019 г. също скръстени триъгълници в различни цветове – лесен за изпълнение, но креативен дизайн. Основното правило на тенденцията на геометрични нийл арт: използвайте по-ярки и контрастни комбинации.

ВидеоИнтересен по темата
Матиран маникюр 2016
Матиран маникюр 2016
Матиран лак – модерен избор за дизайн на ноктите 2016. В новия сезон стилисти предлагат такъв nail-art не само за елегантни и официални модели, но и
Френски маникюр за Нова година
Френски маникюр за Нова година
В коледна нощ всяко момиче иска да изглежда просто перфектно. А как може да реализира своите стремежи, без да са оразмерени за празничен маникюр?
Черен маникюр с пайети
Черен маникюр с пайети
Черен маникюр с пайети винаги изглежда ярки и контрастиращи разгледаме по-смело. Въпреки това, по силата на привлекателността и изразителност на този
Маникюр със златни пайети
Маникюр със златни пайети
Златни пайети на ноктите – тренд на този сезон. Стилисти използват лак с красив блясък не само като декор, но и основи. Също популярност придоби
Маникюр зебра
Маникюр зебра
Към днешна дата се подчертае своята оригиналност и необичаен вкус е възможно с помощта на маникюр, защото интересни идеи, предлагани от стилистами,
Модерен маникюр – есен-зима 2015-2016
Модерен маникюр – есен-зима 2015-2016
Известни марки подготвени за студения сезон есен-зима 2015-2016 – са създали прекрасна палитра, в която ще има и нюанси на мъртви листа и чист
Сватбен маникюр
Сватбен маникюр
Наближава най-вълнуващите дни в живота си. Вече много са се погрижили, всички готвене изтичат. И ето, най-накрая сте намерили време за сватбен
Нестандартен дизайн на ноктите 2015
Нестандартен дизайн на ноктите 2015
Мода 2015 г. предлага любительницам изглежда стилно маса новости. Това се отнася не само за дрехи, обувки и аксесоари, но и дизайн нокти. Маникюр в
Златен маникюр
Златен маникюр
Златен маникюр винаги са се радвали на популярност сред fashionistas на най-различна възраст и в това няма нищо изненадващо, тъй като именно златото