Всичко от света на
модата

Топли туники

13-02-2015, 08:23
1573
0
Освен своята практичност, този костюм като топла туника се счита за достатъчно универсален, тъй като с негова помощ можете да създадете колкото ежедневния начин на и по-тържествено.

Дамски топли туники


Основен критерий при избора на туника е намирането на правилния фасона. Това важи особено в студено време, тъй като топлите неща могат визуално добавя няколко килограма отгоре. За щастие, дизайнери предлагат модницам голям избор на продукти, от дълги rommel. с асиметрични линии, до приталенных варианти с отворена врата. А ето и прилагането на различни декоративни елементи, като джобове, модели, копчета, ципове, дантели, могат да придадат заедно тържественост и оригиналност.
Такова нещо е била актуална по всяко време на годината, но през есента и зимата е по-добре да се предпочитат топла вязаной тунике. Тя не само ще стоплят в студено време, но и ще помогне за създаването на прекрасен образ чрез прилагането на различни видове плетени и шарки.
Топли туники

Топли туники

Топли туники


С какво се носят топлите инфлацията?


Както е посочено по-рано, туника - това е доста неприхотливая нещо, което е красиво, че изглежда добре с различни видове дрехи. Някои модели могат да действат като самостоятелно облекло. Например, за създаване на женственного и романтичен начин идеалният вариант ще стане туника с ръкави "прилеп", която може да се носи и като рокля. На същия този модел може да се комбинира и с дънки, ако оборудвана дъното на изделия, поставени на бедрата, като при това много гънки.
Обладательницы снажен краката могат да се носят топли инфлацията под лосины. Приталенную модел си струва да се допълни с тънка или широка пояском. А ето и по-свободен вариант на стойност украсяват други аксесоари.
Много стилен дизайн ще изглежда вязаная туника без ръкави, в комбинация с бяла водолазкой. А придадат на образа эффектности ще митенки, свързани от една и съща вълна, че и туника.
Топли туники

Топли туники

Топли туники

Топли туники

Топли туники

Топли туники

Топли туники

Топли туники

Топли туники
Интересен по темата
Дрехи за тийнейджъри
Дрехи за тийнейджъри
Облекла за тийнейджъри - това винаги нестандартния, комбинация от несочетаемого, динамиката и предизвикателствата. Как да се обличат тийнейджър през
Топли чорапи за зимата
Топли чорапи за зимата
Как да изберем за зимата наистина топли чорапи, и кои модели от разнообразието, представени в магазините, ще се окажат трайни и качествени? В тази
Зимните туники
Зимните туники
Зимните туники са способни да станат основа за множество изображения. Не са лишени от женственост и сексуалност, те са при правилния избор на модел и
Плетени туники
Плетени туники
Неща от трикотаж отдавна са заели главната ниша в женския гардероб, защото за техните практични и универсални свойства, те знаят всичко от първа