Всичко от света на
модата

Зимните туники

13-02-2015, 08:24
2216
0
Туника - дрехи, които дойдоха при нас от далечна и Древна Гърция. С изменение на няколко хилядолетия жените са получили интересен, оригинален и практичен аналог рокли. А дамски зимни туники спокойно може да се счита за модерно изобретение - едва ли древните гърци може да се предположи, че в дрехи за топлина може да се добавят вълнени конци!
Като цяло, инфлацията може да се нарече, може би най-интересен елемент от гардероба на жените. Въпросът не е само в изобилието на модели, но и в огромен брой комбинации, които можете да направите с помощта на едно нещо. И винаги при този начин ще бъде запомнящо се.
Видове rommel.
Туника-рокля . Прилича на преходен вариант между блузой и рокля. Външен вид туника ще зависи от това, което е первоисточником. Може да се извърши от текстил или трикотаж. Винаги актуализиран вариант е вязаная зимна туника.
Зимните туники

Зимните туники


Туника-риза . Обикновено са направени от вискоза и памук, както и обикновени ризи. Затова тази туника за зимата е възможно само в съчетание с топло вълнен кардиганом или жилетка.
Зимните туники

Зимните туники


Фасоны rommel.
Прическа неща - това, което трябва да вземете под определена фигура. В идеалния случай вие трябва да знаете своя тип и дойде в магазина, да се разбере точно за какъв модел да обърнат внимание, като например:

 • облегающая туника;

 • Зимните туники


 • туника-"кутия";

 • Зимните туники


 • обемна туника;

 • Зимните туники


 • туника-trapeze;

 • Зимните туники


 • комбинирана.

 • Зимните туники  Модела в асортимент от днес е представена от огромно множество, но най-вече всичко се свежда до това пет.

  С какво се носят на инфлацията през зимата?


  Най-лесният вариант - гамаши. В базовия гардероб експерти препоръчват да има поне един чифт черни, а в идеалния случай - още деним. Дънки-скинни за това не са подходящи. При леггинсов няма насипни шевове и скрепителни елементи, отгоре те са с ластик, за по-плътен облегают крак и са в състава на повече еластан. Оригинално ще изглежда и гамаши, с кожени вложки.
  Втората удобен вариант - плътни колготы (80 на ден и повече). Изберете не по състав, и по отношение на качеството. Памучни колготы, за съжаление, най-често приличат на детски рейтузы. Колготы трябва да е идеално гладка, които ще стройнить крак, а не добавяне на обем.
  Най-добре зимни туники изглеждат с високи ботуши тип "молив в чаша".
  Зимните туники за пълен е по-добре да са изработени от фин трикотаж или от прежди от не големите модели. Перфектно ще изглежда туники в принт - те визуално скроют всички недостатъци.
  Интересен по темата
  Плетени туники
  Плетени туники
  Неща от трикотаж отдавна са заели главната ниша в женския гардероб, защото за техните практични и универсални свойства, те знаят всичко от първа
  Топли туники
  Топли туники
  Съвременната мода включва използването не само стилните неща, но и практични. Ето защо такива неща като топли туники, просто трябва да бъде във всеки