Всичко от света на
модата

Дамски безрукавка

13-02-2015, 09:03
739
0
Дамски безрукавка

Безрукавка - гъвкав, практичен, удобен нещо от гардероба на жените. Вариации на този вид облекла са толкова много, че откриват "свои" фасоны и момичета, които предпочитат спортния стил, и тези, които са преди всичко ценят класиката. Дори обаятелен и дързост не се отказват от безрукавок, ако са изпълнени в огромно начин на стил.

Модели безрукавокКомбинират жилетки доста просто и се чудя - в края на краищата, те са подходящи за всеки повод на живот:

 • Безрукавка с качулка комплимент casual стил . Носи я със пуловери, футболками, обувки на плоска подметка, или кроссовками.

 • Спортна безрукавка - удобно изобретение за тези, които не са безразлични към активни занимания на открито. Обикновено те имат малко по-свободен приятелка, за да не пречи на движението. Освен това често такива неща са пришити джобове, например, за да може в тях да поставите плейъра.

 • Кожа безрукавка може да се окаже полезна както за ежедневието, така и за празнични изходи. За ежедневието е подходящ модел с плетиво на ластик в долната част - тя ще задържи топлината и изрита поддувание. Пускането на такава безрукавку да яке, така и на водолазку или пуловер. Подходящо е в комбинация с дънки, така и с права пола. За ученици заслужава да има по-елегантен модел, който можете спокойно да се носят с дълга или къса рокля, бижута и, разбира се, с висок ток.

 • Риза-безрукавка по-подходящо за неофициални поводи, например, за среща с приятели на чаша ароматно кафе, студентско парти, екскурзия в библиотеката, разходка в парка или пазаруване.

 • Ажурная безрукавка да се влее в летни ансамбли и превръщането на леки лети поли. Осигури продължителен плетени годишна безрукавку може да се постави на памучна риза. • Класика в жанра

  Жилетка-безрукавка, естествено, се използва широко и в офис облеклото. Тук изборът е доста широк:

 • Черна безрукавка перфектно допълва строги костюми. Между другото, жените, можете да направите и без яке. Този комплект ще изглежда не само елегантно, но и секси.

 • Бяла безрукавка може да се превърне в заместител на антипода за летния период. Закачете я със светли панталони и няма равни.

 • С какво се носят плетени безрукавку, също няма проблеми - с водолазками, лонгсливами, направо midi и мини-поли различни фасона панталони и новите дрехи форма монтаж рокли "в облипку". • Създавайки своя безупречен и неповторим начин, не забравяйте да използвате модни и женските безрукавку.
  Дамски безрукавка

  Дамски безрукавка

  Дамски безрукавка

  Дамски безрукавка

  Дамски безрукавка

  Дамски безрукавка

  Дамски безрукавка

  Дамски безрукавка

  Дамски безрукавка
  Интересен по темата
  Дрехи за почивка
  Дрехи за почивка
  Лято - време за почивка. И, разбира се, за почивка е необходим подходящ гардероб - удобен и красив. Нека да разберем, колко дрехи са най-подходящи за
  Модни летни дрехи за момичета
  Модни летни дрехи за момичета
  Всяко момиче, извън всякакво съмнение, иска да изглежда не само красива и привлекателна, но все още е на мода. Кои неща са неизменно в тренд, и че е
  Летни костюми за жени
  Летни костюми за жени
  Летни костюми за жени са практични и могат, в зависимост от фасона и стил да се подходи както за офис, така и за спорт или се вписват в ежедневния
  Зимните туники
  Зимните туники
  Зимните туники са способни да станат основа за множество изображения. Не са лишени от женственост и сексуалност, те са при правилния избор на модел и