Всичко от света на
модата

Бежово яке

13-02-2015, 10:28
950
0
Бежово яке

Бежово яке - символ на елегантност и стил. Именно този елемент от женски дрехи отличен за бизнес срещи и вечерни излизания и ежедневието. Но зад привидната гъвкавост бежово пиджаков се крие редица нюанси, за които трябва да знае всеки моднице.

"Подводни камъни" в бежов цвят

Като се спре своя избор на такъв предмет на гардероба си като жена бежово яке, трябва да си припомним някои особености на телесни нюанси.


 • Ефект "втора кожа". Именно от такъв имот има дрехи, цветове беж. За да не изглеждат голи, не трябва да се обличат в един нюанс на бежовото от главата до петите.

 • Дамски turtlenecks върхове , върхове и блузы до пиджаку цвят беж по-добре да изберете на тон-два по-тъмни или контрастни. Същото се отнася и за избора на обувки и аксесоари.

 • Бежов цвят, достатъчно силно бледнит. Така че, поставянето на жена сако или яке с телесен цвят, трябва по-ярко боядисването на очите и правят акцент върху скулите с помощта на руж. • Какво да се носят под бежово яке?  Както вече споменахме, бежови женски яке - облекло универсална. Тя е много подходящ за почти всеки повод. Важно е само да изберете правилния "спътник" до нея.
  Така че, най-ефектно изглежда комбинация от бежово и черно. Под телесен цвят сако може да се постави върху черна блузу или топ. Също така много елегантно изглеждат комплекти с класически черни панталони, пола-молив или директно коктейльным рокля.

  Перфектно се съчетават с крем всички нюанси на синьото - от тюркоаз с цвета на нощното небе. Това могат да бъдат дълги поли до пода, традиционните дънки, блузы рубашечного cut или капаци.

  Не по-малко актуални са комбинация от бежово с различни нюанси на червено, зелено и шоколад. Вие можете спокойно да се носят под бежово яке рокли, блузи, блузы, панталони и поли, посочени нюанси. Важното е да запомните, че обувките в този комплект трябва да съвпада по оттенку с пиджаком.

  Когато се решава с какво да се облича бежово яке, да не забравяме и за контрастни аксесоарите. Това могат да бъдат масивни гривни, пръстени, колиета и обеци, както и шалове шалове и ярки нюанси или украсени с актуални "анималистическим" принтом. Между другото точно "хищнически" цвета отлично компонуется с неща, цветове беж, като начин на някаква мистика.
  Обувки за бежевому пиджаку по-добре да изберете тон или контрастни. Подобно комбинация ще позволи да се създаде един елегантен начин.

  Показват въображение, експеримент, и успехът ви е гарантиран!
  Бежово яке

  Бежово яке

  Бежово яке

  Бежово яке

  Бежово яке

  Бежово яке

  Бежово яке

  Бежово яке

  Бежово яке
  Интересен по темата
  Червено яке
  Червено яке
  Червено яке днес, на върха на популярността. Разнообразие от цветове и модели дава модницам възможност да изберете най-подходящия за тях вариант.
  Сиво яке
  Сиво яке
  Сиво яке - това не само е добра облекло за посещение в офис, но и прекрасен ден за ден и дори елегантен вариант. Струва си само да изберете правилния
  Тюркоазено сако
  Тюркоазено сако
  Яке тюркоаз - е ярко и свежо решение. Но за да си имидж от това нещо, само да печели, трябва да знаете няколко прости правила за подбор и комбиниране
  Розово яке
  Розово яке
  Розово женски яке е с модерна и универсална нещо, което ще подхождат на жени от всяка възраст. Успешно избора на цвят, прическа и комбинацията с
  Вязаный яке в стил Шанел
  Вязаный яке в стил Шанел
  В комбинация с всички дрехи, елегантен и винаги модерен яке в стил Шанел прави своя обладательницу изискана и елегантна, които работят за имиджа си.
  Деним яке
  Деним яке
  Стил, комфорт и качеството на сако от деним са неоспорими. Заема важно място в гардероба на всяка жена или момиче, той остава обичан и популярен в
  Жълтото сако
  Жълтото сако
  Жълтото сако - това е ярък, модерен и много положителна дреха. Той привлича към себе си вниманието на околните, затова, за да събере при него