• (17-02-2015, 09:51)   
 •   0   
 •  380 
Дълга рокля в ивицата

Тенията е отличен пролетно-летния фигура. Дълго шарени рокля може визуално коригира всяка фигура и добре подчертават красивите форми.

До достоинствам рокли в пода с ивици могат да бъдат отнесени:


 • Идеално място за ежедневните дела.

 • Тенията е универсален фигура, който добре се комбинира с много аксесоари.

 • Вертикална фигура визуално удължава и стройнит силует на жена.

 • Хоризонтални ивици, идеално подчертават формата на женската фигура. • Рокличка в света на модата  Свеж и игрив начин на измислил известната марка Charles de Castelbajac да съчетаем шарени рокля-макси с колан и червени обувки от велур, сексуална висок ток. Това облекло показа Кати Пери, ела на представянето на едноименната колекция на марката. Представени рокля лесно може да промени тържественият характер на градски стил, ако го допълнят балетками и чанта през рамо.

  Марка All Saints наскоро представи страхотна рокля в наклонена лента, която е в стила на марката е изкуствено состарено. Освен това, плат рокля е имала выцветший ефект, което го прави стилен. На такава рокля - подходящ избор за разходка в парка, на поход, на кафе или на кино. Вие ще бъдете на височина, превръзка този стилен, идеен рокля.

  Неповторим летен вариант - това е рокля-maxi в широка синя ивица. Именно такъв вариант въведени английски марка "Прада". Рокля добавка очила в кръгла рамка. Ярък, безгрижен летен образ е създаден , спешно вече няколко сезона подред.

  Кой е тенията?

  Шарени рокля в пода ще изглежда впечатляващо, дори ако ивица ще де, не всичко рокля, а само част от него - полата или горната част на ръката. Изберете рокля със строга езда и раирана пола, вие ще можете да създадете елегантен начин на успешна бизнес-дама.

  Широки вертикални ленти перфектно скроют недостатъци на фигурата. Независимо от материала, от който са изпълнени рокля, тя ще направи силуета по-елегантен и тънък. Дополните нещо колан, бусами, жилетка и дрехите ви ще бъде неподражаем и стилен.

  Тънка ивица е много подходящ за ежедневно носене, а дължината на макси ще замени често срещано за оригиналност.

  Идеална фигура може да се докаже в облегающем рокля в хоризонтална тясна светла ивица на тъмен фон. На такава рокля ще бъде подходящо и вечерната разходка, и в кафе-сладкарница.
  Дълга рокля в ивицата

  Дълга рокля в ивицата

  Дълга рокля в ивицата

  Дълга рокля в ивицата

  Дълга рокля в ивицата

  Дълга рокля в ивицата

  Дълга рокля в ивицата

  Дълга рокля в ивицата

  Дълга рокля в ивицата