Всичко от света на
модата

Панталони капри

18-02-2015, 09:44
1516
0
Панталони капри

Може ли да се предположи жители на острова Капри, че скъсяване на панталони, които те носят за разходки по морския бряг, толкова здраво обоснуются в гардеробах модата не само северните ширини, но и на целия свят?
Днес капри - модерно и функционално нещо, при това доста уместная в почти всяка ситуация.
Благодарение на разнообразието на модели, цветове и материали дамски панталони капри са силни и за жените, и миниатюрни дами, те могат да се носят на романтична среща и делова среща през лятото, и през зимата.

С какво се носят панталони капри?


Стилисти твърдят, че това не е най-подходящият вариант за стилни и уверени в себе си жени. Въпреки това, практиката доказва обратното. Правилно подбрани дължина и прическа панталони капри, съответните горни и обувки - и възхитените погледи са гарантирани.
Сега се опитаме да разберем с какво се носят дамски панталони капри, за да може полученият резултат е спазила изискванията на всяка модницу.
За начало ще се спрем на летни модели, които се появиха по модните подиуми не толкова отдавна, но вече са успели да заемат силни позиции в гардероба на съвременните модата.
Скъсяване на панталони за летния сезон шият от памук, деним, трикотаж и други по-леки въпроси. Обаче, ключов момент при избора на връхни дрехи, това все още е цвят и приятелка на самите панталони.
Например, дънкови капри, представени по най-различни цветови решения и дизайн, можете да комбинирате с туникой или кратък блейзером. По-дискретни модели могат да бъдат допълнени с блузкой или риза.
Любительницам блясък, със сигурност ще оценят дънкови капри с кристали, камъни, бродерия или ожулвания. Между другото, продуктите, произведени в този стил в хармония с тениска или къса туникой. Допълни начин може да ярък шейным шал .
Класически прав капри може да се носи с блузками, пуловери, якета. От обувките до това, заедно избират или лодка, или ботильоны, в зависимост от сезона. За момичета с перфектни параметри изглеждат добре черен прав панталон капри в комбинация с къси сапожками и светъл кон.
Модели на директно намаляване на гъвкави, те са подходящи за пълните и снажен жени помагат за създаване на всекидневни и бизнес имидж.
Капри е в спортен стил най-добре се облича с толстовкам или ветровками, и с подходящи спортни обувки.
Топли панталони капри, търсени няколко по-малки, но все пак да запази тази позиция вече дълго време. Като правило, това е пряк приятелка и дискретни цветове. Есенни капри комбинира с високи ботуши, водолазками, жилетками, къси джинсовыми и кожени курточками.
Панталони капри

Панталони капри

Панталони капри

Панталони капри

Панталони капри

Панталони капри

Панталони капри

Панталони капри

Панталони капри
Интересен по темата
Къси панталони
Къси панталони
Къси дамски панталони, отново е на мода. Какви варианти на тези панталони са и с това, което им е най-добре да комбинирате? Нашата статия ще ви даде
Скъсяване на панталони
Скъсяване на панталони
Скъсяване на панталони са влезли в модата бързо и е много траен. Жените виждат в своите кумирах скъсяване на панталони, бързо вдигна модни вълна, и
Дамски класически панталони
Дамски класически панталони
Класиката винаги е актуална, кои ще са на мода тенденция не присъства на модния подиум. Затова модерен класически панталони винаги са търсени. Такава
Летни дамски цветни панталони
Летни дамски цветни панталони
Дамски летни цветни панталони несъмнено са на вниманието на всяка модата. Защото с тях ще можете да се насладите на всеки годишен деньком и при това
Панталони в клетката
Панталони в клетката
Клетка - това е стилен цвят подсказва, която никога не излиза от мода. Ето защо пускането на проверените панталони винаги ще остане в тенденция.
Дамски лосины
Дамски лосины
Днес лосины - това е много популярен вид дрехи. Те се носят и на изход, както и при ежедневните дела. За това, какви са лосины и с какво ги
Панталони 7/8
Панталони 7/8
Панталони 7/8 отдавна е на мода и, изглежда, още дълго време в него ще останат. От тях са успели да получите толкова много жени, които с удоволствие
Панталон-с брич
Панталон-с брич
Много момичета обичат панталони-брич за техния оригинален външен вид и възможността за скриване на недостатъците на фигурата си в областта на бедрата
Ученически панталони за момичета
Ученически панталони за момичета
Ученически панталони за момичета - отлична алтернатива юбкам и сарафанам, ако последните са малко приелись. Разбира се, само при условие, че училищен