Всичко от света на
модата
» » Най-скъпите обувки в света

Най-скъпите обувки в света

19-02-2015, 14:45
1001
0
По-рано обувки използвани единствено за чорапи, и основното в нея е на удобство и гъвкавост. В днешно време всичко е възможно да правят шоу, дори от дрехи и обувки. Потвърждение на това: модни ревюта, на които неизменно се радват на зрителите эпатажной, оригинални и стилни дрехи, а също и това, как тя се рекламира. Най-красивите и скъпи обувки на света - никой друг не заворожит такова определение? И дори И ако не е в джоба на излишните милиона за тези обувки си позволят да закупят, може просто на тях се възхищаваме. Един вид шоу. Нека във всички детайли разгледаме, кои са най-скъпите обувки в света, и така ли те прекрасни, както баснословны пари, които те стоят.

Най-скъпите дамски обувки


на 12-о място. Сандали "Eternal Diamond", изпълнена бижутер от Англия Кристофър Майкъл Шеллисом. Направени са от злато и диаманти. Всъщност, това е просто ценно бижу, което се носи на краката си, а не на шията. Цена: 220 хиляди долара.
[]"href="/sites/default/files/ksenia_tr/samye_dorogie_tufli_v_mire_1.jpg">
Най-скъпите обувки в света


11-о място. Сандали "Брилянт мечта", създаден от дизайнера Стюарт Вайтцманом, чието име все още не веднъж ще бъдат посочени в този списък. За украса на тези обувки били използвани безцветни диаманти в размер 1420 парчета. Прикрепени са към обувки с помощта на ленти от платина. Цена: 500 хиляди долара.
Най-скъпите обувки в света


10-то място. Авторът на този шедьовър - новозеландка Катрин Уилсън. Дизайнер създаде тези зашеметяващи обувки за благотворителен търг през 2013 година. За украсата класически обувки-лодочек отне 2000 диаманта, а също така много време, защото Катрин себе си выкладывала елегантни шарки от камъни. Цена: 500 хиляди долара.
Най-скъпите обувки в света


9-то място. Тези исторически обувки са създадени през 1939 г. специално за снимките на филма "Магьосникът от Оз". Само такива туфелек е направено седем двойки, но на този момент е известно за съдбата на само четири от тях. Тези обувки са изработени от изкуствена коприна и украсени с пайети и стеклярусом. Една от двойките беше продадена на търг през 2000 година. Стойност: 666 хиляди долара.
Най-скъпите обувки в света


8-мо място. Следните едни от най-скъпите обувки, изпълнени Стюарт Вайтцманом в ретро-стил и носят името "Розата на Ретро". Те са украсени с рози, всяка от които се състои от 1800 диаманти. Цена: 1 млн. долара.
Най-скъпите обувки в света


на 7-мо място. И отново Стюарт Вайтцман. Този модел се нарича "Мерилин Монро" за сметка на това, че сатен украсена с роза вътре с кристали Сваровски, които някога са били част от обеци най- Мерилин . Тази двойка едни от най-скъпите обувки можете да се насладите по-долу на снимката. Цена: 1 млн. долара.
Най-скъпите обувки в света


6-то място. Сандали "Platinum guild", автор - Стюарт Вайтцман. Платина въжета са украсени с 464 диаманти. Един от най-големите предимства на тези обувки може да се нарече това, което скъпоценни камъни и с тях може да се стреля, да се носят като украшения. Цена: 1 милион 90 хиляди долара.
Най-скъпите обувки в света


5-то място. "Ruby сандали" работа Вайтцмана. Вдъхновени дизайнер на това творение на вече посочени в този списък обувки на Дороти. Черешов цвят сатен и 642 рубин. Цена: 2 млн. долара.
Най-скъпите обувки в света


4-то място. Тези сандали мечти са преведени в живота Стюарт Вайтцманом и Еди Le Вианом. Само на тези обувки, които се намира на 28 карата безцветни диаманти и 185 карата полу-скъпоценни tanzanite. Цена: 2 млн. долара.
Най-скъпите обувки в света


3-то място. "Обувки за Пепеляшка" - поредното творение на Вайтцмана. За украсата на тези босоножек отне 595 карата диаманти, както и диамант цвят амарето с тегло над 5 карата, който сам по себе си е на стойност 1 милион долара. Той блести на една от Золушкиных босоножек. Цена: 2 млн. долара.
Най-скъпите обувки в света


2-ро място. Отново Стюарт Вайтцман. Тези привидно прости сатиновые обувки, гарнирани с сатиновыми пак розите, които украсяват обеци, инкрустирани с диаманти, рубини и сапфири. Но най - важното-тези обеци са принадлежали някога най-Рите Хейуърт - холивудската актриса от 40-те години. Цена: 3 млн. долара.
Най-скъпите обувки в света


1-во място. И накрая, най-скъпите обувки в света, снимка, която можете да видите по-долу. Създадени са дизайнер Хари Уинстоном, които също вдохновился туфельками Дороти от "Вълшебникът от Оз" от 1939 година. Тези елегантни обувки красят 4600 рубини, както и 50 карата диаманти. Цена: 3 млн. долара.
Най-скъпите обувки в света


Най-скъпите мъжки обувки


Не сме пропуснали и за силна поле. Вярно, мъжки обувки се оказа много по-евтино на жените. И дори най-скъпата двойка в цената не достига до обувки, представени в началото на класацията на дванадесети място. Но все пак. Най-скъпият чифт мъжки обувки - обувки на фирмата "Найки", украсена с диаманти и сапфири. Само на тях е 7444 камък. Цена: 218 хиляди долара.
Най-скъпите обувки в света
Интересен по темата
Обувки на Джими Чу
Обувки на Джими Чу
Световно известен на малайзия дизайнер Джими Чу е известен, на първо място, благодарение на колекция, например в обувката. Всички неща се
Дамски демисезонные обувки
Дамски демисезонные обувки
Дамски демисезонные обувки отново са влезли в мода, не толкова отдавна, но вече са успели да се появи в гардеробах много fashionistas. Какво тя е
Най-топло дамски зимни обувки
Най-топло дамски зимни обувки
Още няколко десетки години за жените, закупуване на зимни обувки, трябваше да направя избор между красотата и комфорта. Днес ние сме избавени от тази
Обувки
Обувки "Найки"
Изберете зимни обувки понякога е доста трудно - продуктова гама днес просто е удивителна. Ако още не сте решили какъв вид обувки закупите на зимата,
Обувки Занотти
Обувки Занотти
Обувки Giuseppe Занотти - това е яркост, блясък, нетрадиционни решения в дизайна, които ще се съчетават с ненадминат комфорт, практичност и стил. Не
Марки дрехи - списък на
Марки дрехи - списък на
Марки женски дрехи днес има безброй, и в това разнообразие не е толкова лесно да се ориентира. Днес ние ще се опитаме да изготви примерен списък и да