• (19-02-2015, 15:33)   
  •   0   
  •  274 
Ботильоны без шипове

Ботильоны без шипове могат да бъдат не само практични и удобни, но и много красиви. Разбира се, петата украсява всяка жена, защото благодарение на него и фигурата изглежда по-секси и походката е по-добра, но понякога от него чисто и просто се уморяват, особено ако трябва да се чака много време да бъде на крака. Тогава на помощ идва обувки на равна подметка . Например, за есента е чудесен избор ще ботильоны без шипове, в които и удобно, и топлина, и те изглеждат много стилно, да са подходящи за всеки начин благодарение на своята универсалност.

Обувки-ботильоны без шипове


Тази есен ботильоны добре дошли модни дизайнери и това не е изненадващо, защото тя е красива и удобна обувки, която се харесва на много представители на нежния пол. Защото на модните подиуми могат да се видят доста модели на най-различни ботильонов. Разбира се, беше доста модели на токчета, но и плоска подметка не е забравена. На мода ботильоны за ниска пета, която почти не се усеща по време на ходене, а защото краката от него не се уморяват, въпреки че изглеждат при по-тънки. Също така са на мода и модели с напълно плоска подметка, които изглеждат много оригинално, особено, ако се комбинират ги с гамаши или тесни дънки-скинни. Освен това, обърнете внимание на ботильоны с плоска, но широка подметка-просто тренд на есента на тази година.
Ако говорим за тенденциите на този сезон, а след това на мода още и ботильоны без шипове с шнур. Изглеждат като ботильоны много стилно и в тях присъства делът на определено винтажного чар. Момичета, които обичат оригинални и стилни дизайнерски решения, този модел е подходящ просто перфектно. Освен това, нейното достойнство може да се нарече и това, че тези ботильоны еднакво добре ще изглеждат и с дънки, и с елегантна рокля. Най - важното е правилно всички да се вземе.
Ботильоны без шипове

Ботильоны без шипове

Ботильоны без шипове

Ботильоны без шипове

Ботильоны без шипове

Ботильоны без шипове

Ботильоны без шипове

Ботильоны без шипове

Ботильоны без шипове